Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Probiotic 6+ 30 caps - OstroVit

Producător: OstroVit
Evaluarea:
20 %

Probiotic 6+ este un complex de probiotice, adică microorganisme vii, care asigură reglarea tractului intestinal și facilitează procesul digestiv. Protejează microflora intestinală, contribuie la absorbția vitaminelor și mineralelor și sprijină pozitiv sistemul imunitar.

Indisponibil pe termen lung

Probiotic 6+ : probiotice care facilitează procesul digestiv, reglează funcția intestinelor și sprijină sistemul imunitar

Probiotic 6+ este un complex de probiotice, adică microorganisme vii care sigilează pereții epiteliului intestinal astfel încât să nu intre substanțe nocive în sânge.

Probioticele asigură reglarea tractului intestinal, elimină toxinele din organism și îmbunătățesc sistemul lipidic la persoanele cu nivel ridicat de colesterol. Probioticele pot ameliora simptomele de intoleranță la lactoză prin faptul că produc enzima ß-galactozidază care descompune lactoza.

 

Probiotic 6+ 30 caps - ostrovit

 

Supliment alimentar Probiotic 6+ ar trebui utilizat de persoanele cu imunitatea slăbită, fumători și cei care au un stil de viață stresant. De asemenea, este un sprijin pentru femeile care suferă de diferite infecții intime. Probioticele sunt foarte importante și pentru sportivi. Acestea oferă în mod indirect homeostazia corectă a organismului, contribuie la absorbția substanțelor valoroase și îmbunătățesc imunitatea organismului. Așadar contribuie la eficacitatea antrenamentelor, îmbunătățirea parametrilor sanguini și reduc semnificativ predispoziția la suprasolicitare în timpul antrenamentelor sau la răniri.

 

Probiotic 6+ Ostrovit și beneficiile sale

  • Facilitează procesul digestiv
  • Protejează microflora intestinală în timpul tratamentului cu antibiotice
  • Contribuie la absorbția vitaminelor și mineralelor
  • Ameliorează simptomele de intoleranță la lactoză
  • Susține sistemul imunitar
  • Crește rezistența împotriva infecțiilor
  • Elimină substanțe toxice din organism

 

Ingrediente

Maltodextrină, capsula: agent de umplere - hidroxipropilmetilceluloză (HPMC); inulină, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus brevis, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus.

 

Mod de administrare

Administrați 1 capsulă de 2 ori pe zi în timpul mesei. 

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutritive1 porție (1 caps)
Lactobacillus acidophilus1.5 x 109 CFU*
Lactobacillus casei0.5 x 109 CFU*
Lactobacillus plantarum3 x 108 CFU*
Lactobacillus brevis1 x 108 CFU*
Bifidobacterium longum0.5 x 108 CFU*
Streptococcus thermophilus0.5 x 108 CFU*
Inulină125 mg

*CFU - unitatea care formează colonii

 

Atenție

A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment alimentar nu este recomandat ca un înlocuitor al unui regim alimentar variat. Se recomandă o alimentație cât mai variată și un stil de viață sănătos. Nu utilizați produsul dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Nu este recomandat femeilor gravide și mamelor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Data minimă a valabilității și numărul lotului, se află în partea de jos a ambalajului. A se păstra la temperatura camerei, în ambalajul original și la loc uscat. Feriți de razele soarelui.

Recenzii clienți

Probiotic 6+ 30 caps - OstroVit

Evaluarea globală a produsului

20%
20%
Scor mediu din 1 recenzie.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

20 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Probiotic 6+ 30 caps - OstroVit

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Probiotic 6+ 30 caps - OstroVit
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Probiotic 6+ 30 caps - OstroVit

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul