Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Piperine + Chrome 120 caps - All Nutrition

Producător: All Nutrition

Piperine + Chrome este o combinație de piperină și crom. Piperina este un condiment care accelerează metabolismul, reduce apetitul, stimulează sistemul imunitar și crește absorbția anumitor vitamine și minerale. Cromul ajută la menținerea metabolismului normal al macronutrienților și ajută la menținerea nivelurilor normale de glucoză din sânge.

Indisponibil pe termen lung

Piperine + Chrome – o combinaţie eficientă pentru accelerarea metabolismului, combaterea poftei de mâncare şi susţinerea sistemului imunitar

Piperine + Chrome este o combinație a două substanţe active - Piperină și Crom. Piperina este principalul condiment activ care are multe beneficii asupra sănătății. Accelerează metabolismul, reduce apetitul, îmbunătățește concentrarea și stimulează sistemul imunitar. Creşte absorbţia unor vitamine si minerale - seleniu, vitamina B şi beta-caroten. Uşurează absorbția coenzimei Q10 și crește disponibilitatea biologică a curcuminei și resveratrolului. Cromul ajută la menținerea metabolismului normal al macronutrienților și ajută la menținerea nivelurilor normale de glucoză din sânge.

 

Piperine + Chrome şi beneficiile lor

  • accelerează metabolismul
  • stimulează sistemul imunitar
  • combate pofta de mâncare
  • are proprietăţi antibacteriene
  • creşte rezistenţa organismului la impulsuri dureroase
  • îmbunătăţeşte concentrarea

 

Ingrediente

Agent de umplutură: celuloză microcristalină, capsulă (gelatină, colorant: dioxid de titan), extract de piper negru Piper nigrum, agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași, picolinat de crom.

 

Dozare

Administraţi 1 capsulă înainte de micul dejun sau înainte de antrenament cu o cantitate de apă de min. 250 ml.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (1 caps)
Extract din piper negru 26,32 mg
   din care piperină 25 mg
Crom 6 μg

 

Atenţie

Produsul este destinat persoanelor de peste 18 ani active fizic. Nu administraţi dacă sunteți alergic la oricare din ingrediente. Consultați-vă medicul înainte de a utiliza acest produs. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Acest produs nu poate înlocui o alimentaţie variată. Păstrați într-un loc răcoros și uscat şi nu lăsaţi la îndemâna copiilor mici.

Recenzii clienți

Piperine + Chrome 120 caps - All Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Piperine + Chrome 120 caps - All Nutrition
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Piperine + Chrome 120 caps - All Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul