STRIX Pentru susținerea imunității

Pentru susținerea imunității de la producător STRIX - este o categorie de produse care ajuta la refacerea nutrienților esențiali pentru o imunitate puternică și rezistență generală. De exemplu, aici puteți găsi vitamineminerale precum și grăsimi sănătoase, care sunt extrem de importante pentru funcționarea normală a sistemului imunitar. În plus, majoritatea sunt esențiale, ceea ce înseamnă că organismul nostru nu le poate produce, iar prin urmare, este necesară asigurarea aportului optim prin diete sau suplimente. Acest lucru este de două ori mai valabil toamna, iarna și în alte anotimpuri când imunitatea este slăbită, devenind predispuși la infecții.

Acestea fiind spuse, chiar și sportivii care trec prin antrenamente solicitante ce le fac organismul să consume mult mai mulți nutrienți pentru procesele de regenerare, au nevoie de ceva suplimentar pentru a susține sistemul imunitar. De acest lucru se pot îngriji atât dietele echilibrate, cât și suplimentele care conțin nutrienți esențiali.

 Afișați mai multe

Care sunt efectele ingredientelor din suplimentele pentru susținerea imunității?

Vitamina C susține funcționarea normală a sistemului imunitar, de aceea se numără printre nutrienții indispensabili pentru rezistența generală. În același timp, contribuie la menținerea funcționării normale a imunității în timpul și după exercițiile fizice intense. Acest lucru este absolut esențial, deoarece, după o activitate fizică solicitantă, sistemul nostru imunitar este slăbit pentru o anumită perioadă de timp. Acestea fiind spuse, nu numai sportivii vor aprecia efectele pozitive ale acestei vitamine asupra reducerii oboselii și epuizării. De asemenea, se numără printre antioxidanți și astfel ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina D și deficitul său au devenit un subiect popular de discuție în ultima vreme. Organismul o obține în special de la soare, lucru dificil de obținut iarna sau toamna. În timpul acestor anotimpuri, oamenii petrec mult mai mult timp înăuntru, ceea ce poate reduce producția naturală a acestei vitamine. Acest lucru poate duce la o imunitate scăzută, deoarece și vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Prin urmare, produsele din această categorie pot ajuta la menținerea nivelului său optim în organism. De exemplu, o puteți primi sub o formă care se absoarbe ușor de vitamina D3 (colecalciferol). De regulă, vitamina D2 (ergocalciferol) se obține din surse de origine vegetală. O excepție unică este vitamina D3 obținută din licheni, care se adresează și veganilor. 

Și următoarele vitamine joacă un rol esențial în favorizarea funcționării optime a imunității: vitamina A, vitamina B6, vitamina B12 care face parte din B Complex, seleniu, zinc și fier. Prin urmare, asigurarea unui aport adecvat al tuturor acestor nutrienți este importantă. În plus, seleniul și zincul au și proprietăți antioxidante, care le face potrivite în a proteja celulele împotriva stresului oxidativ. De regulă toți acești nutrienți sunt incluși în profilul ingredientelor produselor complexe de multivitamine și multiminerale sau le puteți folosi separat în funcție de nevoile individuale.

Acizii grași omega-3 sunt asociați de multe ori cu protejarea sănătății și o imunitate mai puternică. Sunt o sursă de grăsimi sănătoase sub formă de acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), care susțin funcționarea normală a inimii. În plus, DHA favorizează și menținerea funcționării normale a creierului și o vedere sănătoasă.

Superalimentele precum chlorellaspirulinaorz verde sau maca sunt cu adevărat excepționale în ceea ce privește conținutul de clorofilă, antioxidanți și alți nutrienți benefici. În timpul perioadelor cu imunitate slăbită, cu siguranță veți aprecia și shot-urile foarte concentrate care conțin ghimbir, miere, lămâie, turmericaronia sau cătină. Acestea pot servi ca primă linie de apărare împotriva simptomelor unei boli viitoare.

Ce ingrediente conțin suplimentele pentru susținerea imunității?

  • Amestecul de multivitamine Vitality Complex este unic în ceea ce privește profilul complex de ingrediente care include cele mai importante vitamine, minerale și antioxidanți. În plus, conține și extractul de origine vegetală foarte benefic Echinaceaginkgo biloba și coenzima Q10.
  • Multivitamine lipozomale au nu doar un profil de ingrediente incredibil, ci și o rată de absorbție excelentă.
  • Yummies Multivitamine vor deveni cu siguranță multivitaminele preferate, datorită conținutului de 11 vitamine și minerale esențiale și a gustului delicios. Se prezintă sub formă de ursuleți gumați suculenți cu ajutorul cărora nu veți uita niciodată de doza zilnică de micronutrienți.
  • Immunity Support Package are tot ceea ce este necesar pentru susținerea maximă a stării generale de sănătate. Conține vitamina D3, omega 3-6-9, Multivitamine Vitality Complex, Shot de ghimbir și alte sucuri naturale. Grație acestui pachet unic, veți fi pregătiți pentru orice provocare.
  • Bărbații vor aprecia cu siguranță Multivitaminele Men's Essentials, care au fost create special pentru a răspunde nevoilor acestora. Conțin vitamine, minerale, enzime digestive, un nootropic și un adaptogen, precum și alte ingrediente active pentru susținerea stării generale de sănătate a bărbaților. 
  • Pentru femei oferim Multivitaminele Vita Pink cu un profil al ingredientelor care cuprinde întregul spectru de vitamine, minerale și extracte de origine vegetală.
  • Veganii și persoanele care ar dori să primească micronutrienții din surse de origine vegetală care au cea mai înaltă calitate biologică ar trebui să încerce BIO Multivitaminele Vitality Support. Ceea ce le face unice este conținutul de extracte din plante naturale din agricultură organică. Conține și vitamina D3 din licheni, forma de vitamina D care se absoarbe cel mai bine.

Dacă sunteți interesați de mai multă modalități de a favoriza starea generală de sănătate, citiți articolul nostru: 15 moduri de a vă întări sistemul imunitar și de a vă proteja sănătatea.

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.