Paste - hrişcă

Paste - este o categorie care oferă o gamă largă prin una dintre cele mai populare garnituri din lume. Se mândresc cu un conținut ridicat de carbohidrați complecși subliniat de un gust irezistibil, care completează perfect diversele sosuri, salate de legume, supe și mâncăruri de aproape toate felurile. În afară de asta, puteți opta și pentru paste cu un conținut ridicat de fibre.

 Afișați mai multe

Prin urmare, această categorie oferă:

  • paste clasice sub diferite forme, realizate din diferite tipuri de cereale (grâu, secară sau altele).
  • paste clasice cu un amestec de super-alimente (de exemplu, spanac, spirulina sau altele).
  • paste leguminoase cu un conținut ridicat de proteine, dar care sunt și o sursă de fibre, cum ar fi mazăre, linte sau paste de năut.
  • paste cu conținut scăzut de calorii, cu un conținut aproape zero de carbohidrați, zaharuri și grăsimi, ceea ce le face opțiunea ideală pentru pierderea în greutate. De exemplu, paste konjac/shirataki.

Pastele pot fi gătite, preparate la cuptor și folosite pentru a pregăti mâncăruri sărate sau dulci. Indiferent de pastele pe care le alegeți, toate aceste tipuri vor forma o bază delicioasă pentru preparatele voastre. Mai mult, în cazul pastelor din leguminoase sau proteice, tot ce trebuie să faceți este să adăugați legume, condimente și puțin sos apoi aveți gata un preparat complex și delicios.

Veniți și gustați din oferta noastră largă de diferite tipuri de paste care vor cuceri inimile chiar și celor mai mari gurmanzi.

Dacă vrei să afli mai multe despre tipurile de paste, consultă articolul nostru Cum să înlocuiți pastele de grâu obișnuite?

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.