Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Pantaloni de sport Slimfit Camo - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing
Evaluarea:
57 %

Elegant, treningul de fitness Slimfit Camo vă împrospătează garderoba cu un model trendy, care vă micșorează șezutul în stil slimfit. Acești pantaloni de camuflaj au inscripția cu litere negre GymBeam iar la nivelul taliei au un șnur. Sunt realizați dintr-un material de calitate și vă vor folosi în sala de sport, dar, de asemenea, pentru uzul de zi cu zi.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 95,90 Lei

Pantalonii de sport Slimfit Camo strimți și cu un design trendy împrospătează perfect garderoba dvs.

Elegant, treningul de fitness Slimfit Camo împrospătează perfect garderoba cu un model trendy, strimți și cu un posterior micșorat. Acest trening trendy combină funcționalitatea și caracterul practic ale fiecărei persoane în parte. De asemenea, puteți modifica nivelul taliei cu o bandă elastică. Acesta este realizate dintr-un material de calitate, care este compus din 80% bumbac și 20% poliester. Mai mult decât atât, ele sunt fabricate într-un mod unic, astfel încât să se mențină corpul la temperatura optimă în timpul antrenamentului și pentru a se obține un confort maxim și, de asemenea, forțarea limitelor la maxim. Treningul negru conține inscripția minusculă GymBeam pe piciorul stâng, iar el este folosit nu doar de atleți, dar, de asemenea, pentru uzul de zi cu zi.

  Pantaloni de sport Slimfit Camo - GymBeam

Cum să aveți grijă de îmbrăcămintea GymBeam?

Acestea trening elegant nu necesită o îngrijire specială. Spălați-l în apă de 30 ° C, ideal pe dos pentru a rezista și a fi la fel de nou, atâta timp cât este posibil. Nu se șifonează, astfel încât nu aveți nevoie de fier de călcat, dar dacă doriți, călcați-i la o temperatură moderată. Nu îl călcați apăsat cu forță.

 

De ce mărime aveți nevoie?

MărimeaSMLXLXXL
De la șolduri în jos101 cm 102 cm104 cm107 cm110 cm
Talie neîntinsă72 cm 76 cm80 cm84 cm90 cm
Talie întinsă92 cm 100 cm106 cm110 cm116 cm
Recenzii clienți

Pantaloni de sport Slimfit Camo - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Pantaloni de sport Slimfit Camo - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
Greutate brută
0.40 kg
EAN
9000000129320
Cod HS
61034200
Lungime
25.00 cm
Lățime
6.00 cm
Înălțime
22.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Pantaloni de sport Slimfit Camo - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul