Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ornithine 100 kaps - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
100 %

Ornithine sau Ornitina este un aminoacid neesenţial, a cărui misiune este de a transporta resturile produselor din mitcondriile celulelor. Sporește la maxim formarea insulinei şi hormonilor de creştere IGF-1 şi GH. Susţine eliminarea de glucagon ce creşte “arderea” grăsimii corporale şi leagă o porțiune degradată de amoniac pentru a forma acidul glutamic inofensiv.

Stoc epuizat
Preț estimat 50,40 Lei

Ornithine sau Ornitina - aminoacid pentru o regenerare mai bună şi pentru formarea hormonului de creştere

Ornithine sau Ornitină este un aminoacid neesenţial, nelegat în proteină , a cărui misiun este de a transporta resturile produselor din mitcondriile celulelor. Ornitina servită prin intermediul alimentelor, acţionează ca o substanţă specifică ce secretă insulină, IGF-1 (insulină similară cu factorul de creştere), GH (hormon de creştere) şi glucagon.

  ornithine ornitină scitec

 

Alfa-ketoglutaratul este al treilea compus chimic al ciclului Krebs care permite eliberarea energiei în celulă. Joacă un rol important în metabolismul de azot, mai ales în biosinteza aminoacizilor. Eficienţa sa creşte în timpul sarcinii intense. Alfa-ketoglutratul este o bună sursă de energie cu un efect redus asupra fluctuațiilor nivelului de glucoză din sânge, precum şi asupra insulinei. OKG este fabricat pe baza proprietăţilor de pH opuse ale moleculelor individuale. Prin combinaţia a celor două molecule de ornitină şi o moleculă alfa-ketoglutarat se formează ornitină alfa-ketoglutarat.

 

Ornitina şi efectele sale

Doar recent, oamenii de ştiinţă au studiat modul de suplimentare a alimentaţiei la pacienţii spitalizaţi care se află în convalescență după arsuri extinse, operații complicate sau șocurile post-traumatice. Problema de bază a fost incapacitatea de a absorbi cantitatea necesară de aminoacizi. De la bun început pentru a fost exclusă varinta de consumul lor insuficient. Principala cauză a sintezei reduse de proteine a fost secreția excesivă de glucocorticoizi și cortizol ca un hormon catabolic principal. Acesta a prevenit colaborarea proteinelor celulare și altor compuși chimici pentru a reînnoi țesuturile. O altă problemă a fost incapacitatea organismului de a funcţiona într-un ciclu de 24 de ore a acţiunii hormonale a insulinei şi a glucagonului. Prin administrarea de OKG în alimentaţie s-a dovedit că reacţile pancreatice de insulină şi glucagon s-au îmbunătățit în mod semnificativ și s-au demonstrat efectele sale anabolice.


Administrarea de Ornithine este absolut universală. Nu contează dacă efectuaţi un antrenament superintensiv sau superîncet, pentru că OKG-ul combate secreția de glucocorticoizi, precum și simptomele generale asociate ale catabolismului. În plus, perioada de recuperare devine mai scurtă, crescând ipoteza de noi completări.

 

Ornitina şi beneficiile sale

  • creşte la maxim formarea de insulină, IGF-1 şi GH
  • susţine secreţia de glucagon care intensifică “argerea” grăsimii corporale
  • leagă şi elimină o porțiune degradată de amoniac pentru a forma acidul glutamic inofensiv

 

Ingrediente

L-ornitină HCl, substanţă de transportare (stearat de magneziu), capsulă de gelatină.

 

Dozare

Administraţi 1-2 pastile înainte de culcare. Puteţi administra o pastilă şi înainte de antrenament. Pentru obţinerea rezultatelor mai bune administraţi în paralel cu 1g de arginină şi 2g de glutamină.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 capsulă
L-Ornitină HCI700 mg

 

Atenţie

Nu este destinat copiilor şi femeilor în timpul sarcinii sau alăptării. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Nu poate înlocui o alimentaţie diversificată. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Păstraţi într-un loc uscat la o temperatură de max 25°C, feriţi de accesul direct a razelor solare şi al gerului. Producătorul nu răspunde de daunele provocate de administrarea sau depozitarea neadecvată a produsului.

Atenţionare alergeni: Fabricat în spaţii unde se prelucrează lapte, soia, albuş de ouă, gluten şi arahide.

Recenzii clienți

Ornithine 100 kaps - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Ornithine 100 kaps - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
728633104864
Grup de arome
natural
Înălțime
13.00 cm
Lățime
7.00 cm
Lungime
7.00 cm
Greutate brută
0.13 kg
Capsule
100 caps.
Cod HS
21069092
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Capsule
Fără îndulcitori artificiali
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Pur
Categoria principală
Întrebările clienților

Ornithine 100 kaps - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul