BeastPink Suplimente pentru articulații

Suplimente pentru articulații de la producător BeastPink este o categorie ce conține produse pentru articulații și alte părți ale sistemului musculo-scheletal. Aceste suplimente nutritive sunt ideale pentru persoanele care au probleme cu articulațiile, ligamentele sau tendoanele, sau care doresc doar să-și susțină buna funcționare a întregului sistem musculo-scheletal. Substanțele conținute în aceste produse ajută la refacerea cartilajelor, articulațiilor, ligamentelor și a altor părți ale sistemului musculo-scheletal. Prin urmare, contribuie la durabilitatea sa, menținând gama de mișcare a articulațiilor.

 Afișați mai multe

Ce tipuri de suplimente pentru articulații există și ce conțin acestea?

În funcție de compoziția lor, suplimentele pentru articulații pot fii împărțite în complexe, cu colagen și cu o singură componentă.

Suplimentele nutritive pentru articulații includ cel mai adesea sulfat de glucozaminăsulfat de condroitinăMSM, precum și colagen sau alte ingrediente. Acești compuși sunt necesari pentru nutriția optimă a cartilajelor și a altor părți structurale ale articulațiilor. În plus, pot încetini degradarea naturală a cartilajului, care se agravează odată cu vârsta. Sulfatul de glucozamină și sulfatul de condroitină sunt o parte naturală a țesuturilor sistemului musculo-scheletal, iar cantitatea lor optimă este de obicei legată de elasticitatea și rezistența cartilajului articular. Acestea sunt cel mai adesea combinate cu MSM (metilsulfonilmetan), care participă la producția naturală de colagen și prezintă semne de activitate antioxidantă, care este importantă pentru protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Suplimentele pentru articulații ce conțin colagen, la rândul lor, ajută la refacerea nivelului optim al substanței deja menționate. După cum probabil știți, colagenul susține elasticitatea și rezistența tendoanelor, ligamentelor și cartilajelor, dar reduce și absoarbe șocurile cauzate în urma alergării, săriturilor și altor impacturi. Colagenul este produs în mod natural de organismul nostru, iar vitamina C, care este adăugată în aceste suplimente, susține acest proces. Un alt ingredient cunoscut folosit în suplimentele pentru îngrijirea articulațiilor este acidul hialuronic, care se găsește în articulațiile noastre și care funcționează ca un lubrifiant pentru a preveni frecarea între două cartilaje articulare.

În cele din urmă, există și suplimente pentru articulații ce includ produse cu o singură componentă, care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți funcționalitatea produselor mai sus menționate. Acestea includ, spre exemplu, extractul de tămâie indiană (Boswellia serrata), care este foarte apreciat pentru efectul său benefic asupra funcției articulațiilor. Puteți consuma în continuare sulfat de condroitină cu ajutorul cartilajului de rechin, care este o sursă naturală a acestei substanțe. Prin urmare, depinde doar de voi dacă alegeți să consumați suplimente complexe pentru nutriția articulațiilor sau să combinați mai multe produse cu o singură componentă.

Cine ar trebui să consume suplimente pentru articulații?

Suplimentele nutritive care conțin ingredientele menționate mai sus sunt perfecte pentru persoanele care au probleme cu articulațiile sau cu alte părți ale sistemului musculo-scheletal. Acestea sunt excelente și pentru cei care nu au dificultăți încă, dar doresc să-și susțină stilul de viață activ la maximum. Prin urmare, sunt potrivite și pentru toți sportivii, deoarece aceștia pun destul de des o presiune excesivă pe articulații, dar și pentru atleți, bicicliști, halterofili sau cei care practică sporturi de echipă, precum fotbal sau basket. Suplimentele pentru articulații sunt potrivite și pentru persoanele cu locuri de muncă solicitante din punct de vedere fizic, care duc un stil de viață sedentar sau pentru persoanele în vârstă.

Cum să alegeți suplimentul potrivit pentru articulații?

Atunci când alegeți un supliment pentru articulații, acordați o atenție deosebită profilului său de ingrediente. Acesta ar trebui să includă aproape întotdeauna 3 ingrediente dovedite științific, și anume sulfat de condroitină, sulfat de glucozamină și MSM. Pe acestea le puteți completa și cu alte ingrediente active, cum ar fi colagenul sau acidul hialuronic. În funcție de nevoile voastre, puteți adăuga la amestec și câteva suplimente pentru articulații cu o singură componentă.

Întâmpinați probleme în alegerea suplimentelor pentru articulații potrivite pentru voi? În acest caz, consultați articolul nostru intiulat: Cum să alegeți cel mai bun supliment pentru articulații?

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (18)
 2. OstroVit (6)
 3. NOW Foods (4)
 4. Nutrend (3)
 5. Universal Nutrition (2)
 6. Megabol (1)
 7. Goldfield (1)
 8. ActivLab (1)
 9. BeastPink (1)
 10. Reflex Nutrition (1)
 11. Purasana (1)
Aromă
 1. struguri (1)
 2. mango - portocală (1)
 3. limonadă de căpsuni (1)
 4. fructe de pădure (1)
Gramaj (g)
 1. 240 g (1)
Culoare
 1. shadow (1)
Formă
 1. Pudră (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Colla Pink - BeastPink
  Colla Pink - BeastPink
  89%
  89 % (669)
  58,90Lei

1 Produs