Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nitro-Tech Protein Crunch Chips 25 g - MuscleTech

Producător: MuscleTech
Evaluarea:
90 %

Protein Crunch Chips sunt chips-uri cu proteine și care vă oferă un gust excelent și o compoziție perfectă. Aceste chips-uri sărate oferă 10 g de proteine (într-o pungă) pe bază de proteine vegetale, un minim de grăsimi și zahăr. Încercați acest snack nou și gustos, pentru a completa aportul zilnic de proteine!

Indisponibil pe termen lung

Protein Crunch Chips - 10g de proteine vegetale de calitate sub formă de chips-uri proteice

Protein Crunch Chips sunt chips-uri proteice care vă oferă un gust excelent și o compoziție perfectă. Aceste chips-uri sărate oferă 10 grame de proteine (într-o pungă) pe bază de proteine vegetale, fără utilizarea proteinelor din soia. Ele conțin un minim de grăsimi și zahăr. Cu acești macronutrienti, puteți adăuga chips-urile la dietele voastre - fie că sunteți într-o fază de slăbit sau de conturare a corpului. Este o alternativă nouă și gustoasă de a consuma proteine, pentru a obține cele mai bune rezultate.

  Nitro-Tech Protein Crunch Chips - chipsuri proteice

            

Protein Crunch Chips și beneficiile lor

  • chips-uri proteice crocante
  • conțin 10 g de proteine per pungă
  • conțin proteine de origine vegetală
  • au minim de grăsimi și zahăr
  • sunt ideale pentru vegetarieni
  • sunt disponibile în mai multe arome

 

Ingrediente

Aromă de BBQ: proteine din mazăre (48%), făină de orez alb, fulgi de cartofi (7%), amidon din cartofi (4%), condimente pentru BBQ (8%) (zahăr, sare, praf de roșii), maltodextrină, zahăr brun, praf de ceapă, piper (48%), făină de orez alb, fulgi de cartofi , extract de drojdie, aromă (din fum), colorant (amidon caramel E150c), extract de boia (E160c), ulei de floarea soarelui cu conținut ridicat de acizi grași mononesaturați, antioxidant (extract de rozmarin).

Aromă de sea salt & vinegar: proteine din mazăre (48%), făină de orez alb, fulgi de cartofi (7%), amidon din cartofi (4%), sare de mare și oțet (maltodextrină, acetat de sodiu, sare de mare (2%), acidul de aciditate, acid gras, Clorură de potasiu, oțet alb distilat (0,8%), ulei de floarea-soarelui cu conținut ridicat de acizi grași mononesaturați, antioxidanți (extract de rozmarin).

Aromă de nacho cheese: proteine din mazăre (48%), făină de orez alb, fulgi de cartofi (7%), amidon din cartofi (4%), zer (lapte), pudră de roșii, maltodextrină, ceapă și praf de usturoi, aromă, sare, brânză cheddar (14%) (acid lactic, acid citric), coloranți (extract de ardei (E160C) și curcumină (E100), fosfat disodic, ulei de floarea soarelui cu conținut ridicat de acizi grași mononesaturați, ulei de soia, ulei de nucă de cocos, acizi, antioxidanți (extract de rozmarin).

Atenție celor alergici: Alergenii apar cu litere BOLD în compoziția produsului. Poate conține urme de alte nuci, arahide și semințe de susan.

 

Mod de administrare

Serviți oricând în timpul zilei ca pe o gustare pentru a suplimenta doza de proteine.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de BBQ)1 pungă (25 g)
Valoare energetică 438 kJ / 104 kcal
Grăsimi 3,2 g
   din care grăsimi saturate 0,2 g
Carbohidrați 8,5 g
   din care zaharuri 1 g
Fibre 0,8 g
Proteine 10 g
Sare 0,58 g

 

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Asigurați-vă un aport adecvat de lichide. Produsul nu este un substitut complet pentru o dietă variată și echilibrată. Nu este potrivit pentru copii mici, femei însărcinate și care alăptează. A se păstra la temperaturi de până la 25° C și nu la îndemâna copiilor mici. Protejați de îngheț, de umezeală și de lumina directă a soarelui. Producătorul, importatorul și distribuitorul nu sunt responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

Recenzii clienți

Nitro-Tech Protein Crunch Chips 25 g - MuscleTech

Evaluarea globală a produsului

90%
90%
Scor mediu din 2 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Nitro-Tech Protein Crunch Chips 25 g - MuscleTech

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Nitro-Tech Protein Crunch Chips 25 g - MuscleTech
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Nitro-Tech Protein Crunch Chips 25 g - MuscleTech

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul