Mutant Caffeine 240 tab - PVL

Evaluarea:
100 % of 100
100% (1)
Producător: PVL

Mutant Caffeine este cofeină in formă cea mai pură - cel mai popular stimulent din lume. Are efecte stimulative asupra sistemului nervos și susţine arderea grăsimilor. Este potrivit înainte de activităţi fizice, pentru a crește atenția și pentru a elimina oboseala. Un comprimat conține 200 mg de cofeină pură.

Indisponibil pe termen lung

Mutant Caffeine - cofeină în formă cea mai pură, care are efecte stimulative, influenţează creşterea atenţiei, elimină oboseala şi susţine arderea grăsimilor

Mutant Caffeine este cofeină in forma cea mai pură, fără denumiri de marketing și amestecuri brevetate, pur și simplu cofeină farmaceutică. Cofeina este cel mai popular stimulent din lume. Are efecte stimulative asupra sistemului nervos și susţine arderea grăsimilor. Este potrivit înainte de activităţi fizice, pentru a crește atenția și pentru a elimina oboseala. Un comprimat conține 200 mg de cofeină pură.

 Mutant Caffeine - PVL

 

Mutant Caffeine şi beneficiile sale

  • cofeină farmaceutică pură
  • creşte atenţia şi concentrarea
  • combate oboseala şi somnolenţa
  • creşte performanţa
  • creşte concentrarea şi activitatea psihică
  • susţine arderea grăsimilor
 

Dozare

Administraţi 1 tabletă pe zi. Nu administraţi 1 tabletă mai repede de fiecare 4 - 6 ore şi nu luați 4 tablete într-o zi.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (1 tab)
Cofeină anhidră (USP) 200 mg

 

Alţi componenţi

Agent de întărire: fosfat de calciu (E341), emulgator: celuloză microcristalină (E460), agent antiaglomerant stearat de magneziu (E572), agent antiaglomerant: dioxid de siliciu (E551), agent anti-aglomerant: acid stearic (E570), emulgatori: sare sodică de croscarmeloză ( E468).

 

Atenţie

Conține cofeină. Preparatul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează, adolescenților cu vârsta sub 18 ani și persoanelor sensibile la cofeină. Respectați consumul suficient de lichide atunci când utilizați acest produs. Cofeina are capacitatea de a deshidrata organismul. Nu combinați cu alcool sau alte surse de cofeină.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Mutant Caffeine 240 tab - PVL
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Mutant Caffeine 240 tab - PVL
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul