Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mostră ProAmino 13 g - GymBeam

Producător: GymBeam

ProAMINO este un complex inovator de aminoacizi, 6 vitamine și cu formula green energy din extract de ceai verde, cafea verde și cofeină. Acest complex conține până la 10,6 grame de aminoacizi, din care 4 grame de BCAA fermentate, care asigură o creștere eficientă a masei musculare și de asemenea, protejează fibrele musculare. Totodată, vă asigură nivelul necesar de energie și susține arderea grăsimilor. 

Indisponibil pe termen lung

ProAMINO - un amestec unic de aminoacizi, 6 vitamine și cu formula green energy, care susține creșterea și regenerarea masei musculare și vă asigură nivelul necesar de energie

ProAMINO este un complex unic de aminoacizi care asigură sinteza proteinelor pentru creșterea masei musculare. Într-o singură porție din acest amestec inovator, se regăsesc până la 10,6 grame de aminoacizi care susțin creșterea și regenerarea masei musculare, printre care nu lipsesc nici arginina, glutamina, alanina, taurina sau citrulina.

          

ProAMINO - aminoacizi - gymbeam

         

BCAA fermentate reprezintă 4 grame din conținutul total de aminoacizi ProAMINO. BCAA sunt aminoacizi cu catenă ramificată și un raport de 4:1:1, unde leucina deține cea mai mare cotă, fiind cel mai puternic activator al proteinei în procesul anabolic. BCAA fermentate sunt produse printr-un proces de fermentare și nu conțin substanțe chimice.

         

ProAMINO conține în plus până la 6 vitamine - vitamina C, vitamina B12, vitamina B3, B6, B9 și vitamina D3. Aceste vitamine sunt dozate conform necesarului zilnic recomandat, iar astfel puteți acoperi deficitul care poate să apară în timpul antrenamentelor intense sau în perioadele de stres.

            

Un alt beneficiu important al produsului ProAMINO este senzaționala formulă Green Energy, aceasta constând din cafeină, cafea verde și ceai verde. Acest amestec extraordinar susține arderea eficientă a grăsimilor și este util în timpul regimului alimentar sau în faza de definire. În plus vă asigură suficientă energie pentru a obține cele mai bune performanțe în timpul antrenamentelor.

          

ProAMINO nu conține grăsimi și zaharuri și astfel, este un bun partener în timpul regimului alimentar. Pentru a profita la maximum de avantajele acestui produs, avem pentru voi 4 arome delicioase: măr, limetă, portocală și mango-maracuya pe care cu siguranță le veți aprecia.

           

Ingredietele eficiente ale ProAMINO

 • Alanina este un aminoacid neesențial care acționează eficient împotriva oboselii, crește rezistența și forța musculară
 • Glutamina excelează în creșterea, regenerarea și protejarea masei musculare. Mărește secreția hormonului de creștere și are un efect anabolic.
 • Taurina este un aminoacid neesențial și un stimulent care îmbunătățește performanța, acționează împotriva oboselii și susține organismul în timpul antrenamentelor intense.
 • Citrulina contribuie la creșterea fluxului sanguin în mușchi, crește nivelul de forță și îmbunătățește performanța
 • Arginina mărește producția hormonului de creștere, crește nivelul NO (efectul de pompare), îmbunătățește vindecarea rănilor și susține metabolizarea proteinelor.
 • Beta-alanina susține formarea masei musculare, acționează eficient împotriva oboselii și ajută la maximizarea rezistenței fizice și a performanței fizice.
 • Cafeina este un stimulent excelent care crește nivelul de energie și îmbunătățește performanța fizică. În plus, crește mobilizarea calciului în celulele musculare contribuind astfel la creșterea lor.
 • Extractul de cafea verde are un efect benefic asupra metabolismului zaharurilor și grăsimilor.
 • Extractul de ceai verde susține arderea grăsimilor, accelerează metabolismul și crește nivelul de energie.

                        

ProAMINO și beneficiile sale

 • Este un complex inovator de aminoacizi, vitamine și cu formula Green Energy
 • Conține până la 10,6 grame de aminoacizi într-o porție
 • Conține BCAA fermentate într-un raport de 4:1:1
 • Oferă un complex de 6 vitamine
 • Fără conținut de grăsimi și zaharuri
 • Promovează sinteza proteinelor, creșterea și regenerarea masei musculare
 • Ajută la regenerarea fibrei musculare
 • Susține eficient arderea grăsimilor
 • Furnizează doza necesară de energie
 • Ajută în timpul regimului alimentar și în faza de definire
 • Disponibil în mai multe arome delicioase

        

Ingrediente

Aromă orange: BCAA 4:1:1 (L-leucină, L-izoleucină, L-valină), L-alanină, L-glutamină, L-Taurină, Inulină, regulator de aciditate, acid citric, acid de mere, L-Citrulină, aromă naturală, L-arginină, Beta-alanină, Vitamina C (acid ascorbic), îndulcitor: sucraloză, colorant: betacaroten, agent de îngroșare, cafeina anhidră, vitamina B3 (niacinamidă), extract de cafea verde, extract de ceai verde, vitamina B6 (clorhidrat de pridoxină), vitamina B12 (cobalamina), vitamina B9 (acid folic), vitamina D3 (colecalciferol). 

Aromă mango-maracuya: BCAA 4:1:1 (L-leucină, L-izoleucină, L-valină), L-alanină, L-glutamină, L-Taurină, Inulină, regulator de aciditate, acid citric, acid de mere, L-Citrulină, aromă naturală, L-arginină, Beta-alanină, Vitamina C (acid ascorbic), îndulcitor: sucraloză, colorant: betacaroten, sfeclă roșie, agent de îngroșare,cafeina anhidră, vitamina B3 (niacinamidă), extract de cafea verde, extract de ceai verde, vitamina B6 (clorhidrat de pridoxină), vitamina B12 (cobalamina), vitamina B9 (acid folic), vitamina D3 (colecalciferol).

Aromă green apple: BCAA 4:1:1 (L-leucină, L-izoleucină, L-valină), L-alanină, L-glutamină, L-Taurină, Inulină, regulator de aciditate, acid citric, acid de mere, L-Citrulină, aromă naturală, L-arginină, Beta-alanină, Vitamina C (acid ascorbic), îndulcitor: sucraloză, colorant: betacaroten, albastru lucios, agent de îngroșare, cafeina anhidră, vitamina B3 (niacinamidă), extract de cafea verde, extract de ceai verde, vitamina B6 (clorhidrat de pridoxină), vitamina B12 (cobalamina), vitamina B9 (acid folic), vitamina D3 (colecalciferol).

           

Mod de administrare

Adăugați într-un shaker cantitatea recomandată de 13 g ProAmino cu  200-300 ml apă, după care amestecați până se dizolvă. Consumați 1 sau de 2 ori pe zi.

              

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (orange)1 porție (13 g)
Valoarea energetică 177 kJ / 42,3 kcal
Grăsimi 0 g
   din care grăsimi saturate 0 g
Carbohidrați 0 g
   din care zaharuri 0 g
Proteine 10,5 g
Sare 0 g
Aminoacizi10600 mg
BCAA Fermentate 4000 mg
   din care L-leucină 2667 mg
   din care L-izoleucină 667 mg
   din care L-valină 667 mg
L-alanină 3000 mg
L-glutamină 1500 mg
L-taurină 1000 mg
L-citrulină 500 mg
Beta alanină 300 mg
L-arginină 300 mg
Vitamine240,46 mg
Vitamina C (acid ascorbic) 200 mg
Vitamina B3 (niacinamidă) 30 mg
Vitamina B6 (clohidrat de piridoxină) 10 mg
Vitamina B9 (acid folic) 400 mcg
Vitamina D3 (colecalciferol) 30 mcg
Vitamina B12 (cobalamină) 30 mcg
GreenEnergy Formula®100 mg
Cafeină 40 mg
Extract de cafea verde 30 mg
Extract de ceai verde 30 mg

             

Atenție

Acest produs nu este un înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat. Se păstrează la loc uscat și la temperaturi ce nu depășesc 25°C. A se feri de îngheț și razele directe ale soarelui. Nu este recomandat copiilor, femeilor gravide și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Recenzii clienți

Mostră ProAmino 13 g - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Mostră ProAmino 13 g - GymBeam
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Mostră ProAmino 13 g - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul