Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Șort MK1 Graphic Short Black - Under Armour

Producător: Under Armour

MK1 Graphic Short este un șort lejer pentru bărbați , care vă oferă o libertate maximă de mișcare. Este realizat prin tehnologia HeatGear®, care elimină perfect transpirația corporală, menține uscat și răcorit. Este dotat și cu tehnologia Anti-Odor, care previne apariția de microbi care cauzează mirosul neplăcut.   

Indisponibil pe termen lung

Șortul MK1 Graphic Short are o croială lejeră și este dotat cu tehnologii care asigură un confort maxim și libertate în timpul sesiunilor de antrenament

MK1 Graphic Short este un șort lejer pentru bărbați, care oferă o libertate maximă de mișcare. Este realizat dintr-un material confortabil și în același timp funcțional. Are integrată tehnologia HeatGear®, care elimină perfect transpirația corporală, vă menține uscat și răcorit. Este echipat și cu tehnologia Anti-Odor, prevenind astfel apariția microbilor care cauzează mirosul neplăcut. Dispune de o bandă elastică în talie și un șnur de strângere pentru reglarea dimensiunii dorite. Respirabilitatea crescută este asigurată de plasele laterale. Are și buzunare pentru păstrarea diferitelor obiecte mici. Pe partea dreapta este imprimat logoul UA.

        

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Dimensiuni șold (cm) 86-90 94-98  102-107   112-117   122-127 
Mărimea US  28-29   30-32  34-36 38-40 42-44
Recenzii clienți

Șort MK1 Graphic Short Black - Under Armour

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Șort MK1 Graphic Short Black - Under Armour
Rating-ul dvs
Product detail
Categorii Pantaloni scurți
Întrebările clienților

Șort MK1 Graphic Short Black - Under Armour

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul