Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

MGB6 Shock 80 ml - All Nutrition

Producător: All Nutrition

MGB6 Shock Shot este o fiolă care conține doza zilnică recomandată de magneziu și vitamine B. Magneziul reduce oboseala, influenţează echilibrul electrolitic și îmbunătățește calitatea somnului. Vitaminele din grupa B susţin diviziunea celulelor, îmbunătățesc funcția sistemului imunitar și funcția inimii.

Indisponibil pe termen lung

MGB6 Shock Shot – doza zilnică recomandată de magneziu şi vitamine din grupa B într-o fiolă practică

MGB6 Shock Shot este o fiolă care coține doza zilnică recomandată de magneziu și vitamine B. Magneziul  reduce oboseala, starea de slăbiciune și crește capacitatea de concentrare. Influenţează echilibrul electrolitic după un efort fizic intens (ca urmare a transpirației). Stimulează mecanismele defensive ale corpului, protejează mușchiul inimii de hipoxie, reglează tensiunea arterială. Îmbunătățește calitatea somnului, care este de fapt faza naturală a regenerării corpului. Complexul vitaminelor B - vitamina B6 şi B12 participă în producția normală a globulelor roșii și în funcționarea corectă a sistemului imunitar. Vitamina B12 și acidul folic sunt implicate în diviziunea celulelor, iar tiamina (vitamina B1) contribuie la funcționarea corectă a inimii.

  MGB6 Shock Shot 80 ml - All Nutrition

MGB6 Shock Shot şi beneficiile sale

  • conţine doza zilnică recomandată de magneziu şi vitamine B
  • ajută la eliminarea crampelor musculare
  • reduce oboseala
  • menţine sănătatea părului, pielii şi unghiilor
  • ajută la funcționarea corectă a sistemului imunitar
  • este într-o fiolă practică
 

Ingrediente

Apă, citrat de magneziu, regulatori de aciditate: acid citric, acid malic, citrat trisodic; amestec de vitamine (clorhidrat de piridoxină, clorhidrat de tiamină, acid folic, cianocobalamină, conținut: dextroză monohidrat), arome, conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu; îndulcitori: acesulfam de potasiu, sucraloză; coilorant: albastru briliant.

 

Mod de administrare

Administraţi 1 fiolă zilnic iar înainte de utilizare agitaţi.  

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale 1 doză (80 ml)
Magneziu 375 mg
Vitamina B6 1,4 mg
Tiamina 1,1 mg
Acid folic 200 μg
Vitamina B12 2,5 μg

  

Atenţie

Produsul este destinat persoanelor active fizic cu vârsta de peste 18 ani. Nu administraţi în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu poate înlocui o alimentaţie variată. 

Recenzii clienți

MGB6 Shock 80 ml - All Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:MGB6 Shock 80 ml - All Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

MGB6 Shock 80 ml - All Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul