Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mega HMB 90 caps - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition

HMB Mega este un hidroxi-beta-metilbutirat - metabolit important al aminoacidului cu lanţ ramificat – leucină, care este cauza efectului anabolic și anti-catabolic. HMB previne descompunerea masei musculare, acționează asupra creşterii masei musculare și a forţei, susţine arderea grăsimilor și are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar. Se recomandă utilizarea pe durata unui antrenament foarte exigent și a unui regim strict de dietă.

În stoc
Preţ special   89,00 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Mega HMB - previne descompunerea de proteine, susţine creşterea masei musculare şi forţei, susţine arderea de grăsimi şi sistemul imunitar

HMB Mega este un hidroxi-beta-metilbutirat - metabolit important al aminoacidului cu lanţ ramificat – leucină, care este cauza efectului anabolic și anti-catabolic. Este o substanță naturală care se află în cantităţi mai mici în fructe, dar, de asemenea, în laptele matern. S-a dovedit clinic că HMB acționează asupra creşterii masei musculare și a forţei și susţine arderea grăsimilor în timpul administrării a unei cantităţi de 3 g pe zi. În cazul sportivilor care au folosit HMB în cursul a trei săptămâni, a fost remarcată o creştere a masei musculare de 3 ori mai mare şi a forţei de 2,5 ori mai mare decât în cazul celor care nu au folosit acest supliment. Mega HMB conține o cantitate aproape de două ori mai mare de substanță activă decât capsule HMB. Se recomandă utilizarea pe durata unui antrenament foarte exigent și a unui regim strict de dietă, când există posibilitatea de apariţie a catabolismului şi exagerare în antrenament.

 

Mega HMB - scitec

Mega HMB şi beneficiile sale

  • conţine 900 mg de HMB într-o capsulă
  • susţine creşterea masei musculare
  • previne descompunerea de proteine
  • susţine arderea grăsimilor
  • creşte forţa
  • întăreşte sistemul imunitar
  • nu este un stimulent şi nu are efecte hormonale

 

Ingrediente

β-hidroxi -β metilbutirat monohidrat de calciu, gelatina bovină, agent antiaglomerant: stearat de magneziu; coloranți: dioxid de titan, Brilliant Black BN, oxid negru de fier.

 

Dozare

Se recomandă administrarea 3 x 1 capsule de Mega HMB în timpul mesei.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 caps
HMB900 mg

 

Atenţie

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu poate înlocui un regim alimentar variat și stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Informaţii alergeni: Produsul poate conține urme de lapte, ouă, gluten, soia, arahide, alune, pește și fructe de mare.

Recenzii clienți

Mega HMB 90 caps - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Mega HMB 90 caps - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Întrebările clienților

Mega HMB 90 caps - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul