Pistol de masaj NPMG-2008 Grey - NAIPO

0%
0% (0)
Producător: NAIPO

Pistolul de masaj NPMG-2008 este un instrument de masaj ideal pentru fiecare gospodărie. Se mândrește cu performanțe ridicate, care vă pot ajuta să eliberați tensiunea din mușchi și fascie și să îmbunătățiți circulația sângelui în zonele masate, făcându-vă procesul de regenerare general mai eficient .

În stoc
619,90Lei

Pistol de masaj NPMG-2008 - instrument eficient pentru ameliorarea rigidității și tensiunii musculare, îmbunătățind procesul de regenerare

Pistolul de masaj NPMG-2008 este un accesoriu de masaj eficient pentru toți sportivii, precum și pentru non-sportivi . Versatilitatea sa îl face un instrument ideal pentru toate maseuzele și kinetoterapeuții profesioniști. Performanța ridicată și cele patru extensii de masaj vă vor ajuta să eliberați tensiunea din mușchi și fascie . Acesta este ceva pe care îl veți aprecia în mod deosebit după o sesiune de antrenament obositoare sau o zi lungă la birou. Poate îmbunătăți fluxul sanguin în mușchii masați, făcând regenerarea acestora mai eficientă și accelerând convalescența organismului după o performanță fizică solicitantă. Pistolul cântărește doar 660 de grame, ceea ce înseamnă că este ușor de luat oriunde te duci - indiferent dacă este vorba de sală, un meci important sau o vacanță.

Când utilizați pistolul de masaj NPMG-2008, puteți alege dintre cinci setări diferite de viteză . Este usor de manevrat, chiar si pentru automasaj. Pe lângă stimularea regenerării, poate fi folosit și pentru a -ți activa și încălzi mușchii înainte de un antrenament sau de o cursă sau meci semnificativ. Făcând acest lucru, s-ar putea să te ajute în cele din urmă să performați mai bine.

Pistol de masaj NPMG-2008 și avantajele sale

 • un instrument eficient de masaj atât pentru sportivi, cât și pentru utilizatorii ocazionali
 • 5 setari ale nivelului de intensitate
 • cantareste doar 660 g
 • pachetul include patru capete de extensie interschimbabile
 • ideal pentru masarea muschilor rigidi dupa o sedinta lunga sedentara
 • ajută la ameliorarea rigidității și tensiunii în mușchi
 • poate îmbunătăți circulația sângelui în zona masată

Detalii tehnice
Baterie reîncărcabil, 24V Li-Ion 2600mAh
Durata de viata a bateriei 4-6 ore. (în funcție de nivelul de intensitate la care este utilizat)
Perioada de reincarcare a bateriei 4 ore.
Cablu de încărcare USB-C
Caracteristici 5 setari ale nivelului de intensitate
Extensii 4 capete de extensie interschimbabile pentru masajul întregului corp
Gama de frecvență a vibrațiilor 1800-3200 rpm
Nivelurile de zgomot 35 dB
Greutate 0,660 kg

Pachetul include: 1x pistol de masaj:, 4x capete de extensie de masaj, 1x cablu de incarcare USB-C, ghid de utilizare

Avertizare

Avertisment - asigurați-vă că citiți toate instrucțiunile de utilizare înainte de a utiliza produsul. Dacă nu sunt respectate următoarele instrucțiuni, dispozitivul poate scurtcircuita, poate provoca un incendiu sau rănirea persoanelor.

              

Asigurarea unui mediu de operare sigur pentru masajul dumneavoastră

1. Nu utilizați pistolul de masaj NAIPO FitWave în niciun mediu, unde există riscul de explozie sau incendiu. Evitați mediile cu combustibili, gaz sau praf.

2. A nu se lăsa la îndemâna copiilor când utilizați dispozitivul. Un copil distras poate pierde controlul dispozitivului.

Siguranță personală

1. Nu utilizați aparatul dacă sunteți obosit sau sub influența drogurilor sau a alcoolului. Operarea neatentă a dispozitivului poate duce la vătămări.

2. Corpul trebuie să rămână într-o poziție stabilă în timpul utilizării dispozitivului, astfel încât să se asigure că poate fi manevrat corespunzător și că puteți evita situațiile neașteptate.

Avertizare

Înainte de a utiliza dispozitivul, vă rugăm să citiți cu atenție următoarele instrucțiuni.

1. Nu utilizați dispozitivul pe cap sau pe alte părți dure ale corpului, cum ar fi oasele. Utilizați exclusiv pe țesuturile moi. De asemenea, nu este recomandată utilizarea dispozitivului pe părți ale corpului acoperite cu un strat deosebit de subțire de mușchi.

2. Utilizarea acestui dispozitiv nu este un substitut adecvat pentru tratamentul medical profesional. În cazul în care simțiți durere, utilizați alte dispozitive medicale sau urmați un tratament medical pentru o anumită afecțiune, consultați-vă medicul înainte de a utiliza pistolul de masaj.

3. Pentru a evita orice ciupire, ai grija la degete si par, tinand-le la o distanta sigura de capul de masaj al aparatului.

4. Nu scufundați dispozitivul în apă. Dacă se întâmplă să cadă într-un recipient cu apă, vă rugăm să trimiteți dispozitivul spre revizuire unui expert autorizat pentru întreținere și reparare.

5. Nu expuneți dispozitivul la foc.

6. Nu încercați să dezasamblați dispozitivul în niciun fel.

7. Când nu este utilizat, opriți întotdeauna dispozitivul.

8. Nu folosiți dispozitivul în timp ce conduceți. Respectați toate indicațiile de trafic, limitările și legile.

9. Acest dispozitiv nu poate fi utilizat de către persoane cu defecte fizice, mentale sau senzoriale și dizabilități sau de către persoane care nu au cunoștințele și experiența pentru a manipula dispozitivul, cu excepția cazului în care au fost instruiți în prealabil de către o persoană care supraveghează cum să folosească dispozitivul. și cum să evitați eventualele riscuri de utilizare. Nu lăsați copiii să se joace cu dispozitivul. De asemenea, copiii nu ar trebui să încerce să curețe sau să întrețină dispozitivul fără supravegherea unui adult. Dacă nu este montată nicio extensie, evitați atingerea capului dispozitivului, pentru a evita riscul de ciupit. Când montați o extensie de masaj, evitați, de asemenea, să atingeți capul în sine, pentru a preveni ciupirea.

Limitări personale de utilizare

Acest dispozitiv nu este destinat utilizării de către toată lumea. Dacă vi se aplică oricare dintre următoarele condiții, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră despre utilizarea dispozitivului:

1. sarcina

2. utilizați un stimulator cardio sau aveți îngrijorări legate de sănătatea dumneavoastră

3. suferi de un handicap fizic

4. vă recuperați după o intervenție chirurgicală recentă.

Aceste condiții nu indică neapărat că trebuie să evitați cu totul utilizarea dispozitivului, dar vă recomandăm insistent să consultați medicul înainte de a face acest lucru.

Experiența practică arată că, în multe cazuri, tratamentul suplimentar cu vibrații poate fi o metodă validă și eficientă de tratament medical. Cu toate acestea, este esențial ca aceasta să se facă numai sub sfatul și supravegherea unui medic, a unui expert medical sau a unui kinetoterapeut.

Cum se utilizează dispozitivul

1. Încărcarea dispozitivului

Utilizați cablul USB-C pentru a vă conecta la o sursă de alimentare și lăsați-l conectat până când se încarcă complet.

* Vă recomandăm să încărcați complet dispozitivul înainte de prima utilizare.

2. Montarea extensiei de masaj

Alegeți extensia de masaj pe care intenționați să o utilizați și montați-o pe capul dispozitivului.

3. Masaj

Pornirea dispozitivului: apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire timp de 2 secunde, până când se aprinde un indicator luminos LED.

Începeți masajul: apăsați încă o dată butonul de pornire. Apăsând în continuare butonul, se realizează cicluri între setările nivelului de intensitate de la 1 la 5.

Oprirea dispozitivului: apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire timp de 2 secunde.

4. Reglare inteligentă a intensității

Pistolul de masaj are o funcție inteligentă, care ajustează automat nivelul de intensitate al masajului în funcție de modul în care este utilizat dispozitivul.

Extensii de masaj

Capul în U

 • Zonele vizate de masaj: Mușchii spatelui și zona coloanei vertebrale
 • Scop: Ameliorează grupul muscular și le restabilește flexibilitatea.

Cap standard

 • Zonele vizate de masaj: Masaj complet al corpului, muschi rigidi (pentru ameliorarea tensiunii).
 • Scop: Îmbunătățește regenerarea țesuturilor moi, reduce durerile după efort. Oferă un masaj ușor, indirect.

Cap rotund

 • Zonele vizate de masaj: Grupuri musculare indicate și un țesut muscular profund sau masaj articular lezat (masaj specific scopului).
 • Scop: ameliorează tensiunea musculară și nodurile.

Cap plat

 • Zonele vizate de masaj: Mușchii a căror regenerare necesită un masaj energetic.
 • Scop: Masaj profund al țesutului muscular pentru relaxarea tensiunii musculare.

Încărcarea dispozitivului

1. Trei clipiri scurte ale indicatorului LED de culoare roșie indică faptul că bateria este aproape epuizată și necesită încărcare.

2. În timp ce dispozitivul se încarcă, indicatorul LED clipește alb. Odată ce dispozitivul este complet încărcat, cele cinci indicatoare albe se aprind în același timp.

AVERTISMENT: NU UTILIZAȚI DISPOZITIVUL ÎN CAZUL SE ÎNCĂRCĂ.

Curatenie si mentenanta

1. Nu depășiți perioada de utilizare indicată, care este de 30 de minute pe zi.

2. După utilizare și înainte de curățare, nu uitați întotdeauna să opriți dispozitivul.

3. Când utilizați dispozitivul, nu-l aruncați.

4. Curățați folosind o cârpă uscată. Nu folosiți uleiuri pentru mașini, solvenți organici sau alte substanțe chimice pentru curățare.

5. Depozitați produsul într-un loc uscat dacă nu îl veți folosi pentru o perioadă lungă de timp. Nu expuneți dispozitivul la medii cu umiditate sau temperatură ridicată. Vă recomandăm să încărcați dispozitivul la fiecare șase luni pentru a evita descărcarea profundă a bateriei încorporate.

Detalii produs
Fabricat în China
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria legală a produsului Accesorii
EAN 712376778116
Cod HS 90191010: -- Elektrické vibračné masážne prístroje
Greutate netă 0.66 kg
Număr de bucăți per pachet 4 buc.
Greutate brută 1.04 kg
Lungime 29.00 cm
Lățime 8.00 cm
Înălțime 20.50 cm
Categoria principală Accesorii fitness inteligente
Alte categorii Altele
Antrenament acasă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Pistol de masaj NPMG-2008 Grey - NAIPO
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Pistol de masaj NPMG-2008 Grey - NAIPO
Rating-ul dvs
Variants Preț Preţ special În stoc
single_variant 749,90Lei 619,90Lei
până la 5 buc în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul