Maiou de damă Lifting Black - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Maioul de damă de culoare neagră Lifting Black este fabricat din material confortabil, adecvat pentru antrenament iar inscripția galbenă "Lifting" arată lumii întegi că suportați antrenamentele grele. Acest maiou trendy este unul foarte confortabil, fin și stabil dimensional. El are umeri largi și forma slim fit, care vă trasează frumos curbele.

Indisponibil pe termen lung

Maioul de damă elegant, cu inscripția Lifting, este ideal pentru orice femeie căreia nu îi place să renunțe în fața antrenamentelor grele

Maioul de damă Lifting Black de culoare neagră este "piesa de îmbrăcăminte", pe care, când o vedeți prima oară, vă intră în cap și nu vă iese până când nu o aveți în garderobă. Cu materialul său confortabil - bumbac și elastan - este ideal pentru exerciții fizice în sala de sport, dar datorită eleganței inscripției galbene este ideal și în folosirea lui de zi cu zi. Numai un singur cuvânt elocvent "Lifting" va arăta lumii întregi că fitness-ul este hobby-ul vostru cel mai important . Maioul de damă Lifting este foarte confortabil, fin și stabil dimensional. El are umeri largi și slim fit, care vă trasează frumos curbele.


Ce mărime să alegeți?

Mărimile maioului

Mărimea (cm)XSSML
Lăţimea pieptului 34 38 42 46
Lungimea corpului 60 61 62 63
Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN 9000000287112
Cod HS Transport
Categoria principală Tricouri și maiouri
Alte categorii Îmbrăcăminte fitness
Îmbrăcăminte sport pentru femei

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Maiou de damă Lifting Black - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Maiou de damă Lifting Black - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul