Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

M-Stak 21 de săculeți - Universal Nutrition

Evaluarea:
87 %

Animal M-Stak este un stimulent anabolic eficient care creşte nivelul de testosteron într-un mod natural, ceea ce duce la creşterea masei musculare, volumului şi a forţei. Fiecare pachet conţine 8000 mg dintr-un amestec eficient de substanţe care sunt completate cu trei forme ale unuia din cei mai importanţi aminoacizi – leucina. Acesta este necesar pentru formarea noilor proteine, din care se formează ulterior ţesuturile musculare.

Stoc epuizat
Preț estimat 172,90 Lei

Animal M-Stak - un stimulent anabolic eficient, care duce la creşterea masei musculare şi a volumului

Animal M-Stak este un stimulent anabolic eficient, care creşte nivelul de testosteron într-un mod natural, ceea ce duce la creşterea masei musculare. În plus M-Stak creşte nivelul altor hormoni anabolici care sunt prezenţi la dezvoltarea masei musculare şi creşterea forţei. Aceşti hormoni sunt hormonul de creştere uman (HGH), hormonul de creştere 1 similar cu insulină(IGF-1), hormon luteizant (LH) şi insulina. De asemenea, ajută la blocarea schimbării de testosteron în estrogen şi dihidrotestosteron (DHT).

 

Complexul de substanţe prezente în Animal M-Stack a fost completat cu o formă a unuia din cei mai importanţi aminoacizi – leucina. Leucina este un aminoacid necesar pentru formarea noilor proteine din care se formează ţesuturile musculare. La completarea formulei eficiente folosite la crearea Animal M-Stack au fost utilizate cele mai eficiente forme ale sale: – ester etilic și leucină AKG.


M-Stak

 

Fiecare pacheţel conţine 8000 miligrame de substanţă eficientă pentru crearea masei musculare. Animal M•Stak conţine cele mai recente complexuri de flavone şi fito – ecdisteron, care conţin trei substanţe nou dezvoltate şi eficiente ce au devenit disponile pentru culturişti: Metoxi, ecdisteron, Ipriflavon. Metoxiisoflavone a Ipriflavon sunt isoflavone care au un impact deosebit asupra creşterii masei musculare de calitate la culturişti şi atleţi de rezistenţă.

 

Animal M-Stak şi beneficiile sale

  • îmbunătăţeşte funcţionarea ficatului
  • creşte energia
  • conţine un amestec de vitamine şi minerale

 

Ingrediente

Fosfat de calciu, zer, celuloză microcristalină, complex de metilxantină (cofeină anhidră praf din nucă de cola, praf din semințe de guarana), gelatină, acid stearic, stearat de magneziu, soia, silicat de magneziu, dioxid de titan, FD & C Blue# 1, FD & C Red # 40, glazură farmaceutică.

 

Dozare

Administraţi un plic zilnic pe o durată de 3 săptămâni. În zilele cu antrenament administraţi 30-45 de minute înainte de antrenament.  În zilele libere administraţi un plic între mese. După o cură de 3 săptămâni, lăsaţi o săptămână liberă. Repetaţi aceste cicluri după preferinţă şi necesitate. Complexul energetic (stimulent) este prezent în capsula roşie care poate fi şi uşor identificată. În cazul necesităţii o puteţi elimina.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (1 săculeț)
Natural Flavone / Sterone Komplex750 mg
Beta Ecdysterone (plantă), 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone, Ajuga Turkestanica Extract (Turkesterone), B-Sitosterol
Anti-Catabolic Amino Komplex3000 mg
L-leucină, L-izoleucină, L-valină, L-taurină, Acetil-L-carnitină (ALC), Leucină etilester HCL
Anabolic Adaptogen Komplex1000 mg
Muria Puama (coajă), Kudzu (izoflavon) (rădăcina), Safed Musli (rădăcina), Rhodiola Rosea (Rosavins) (rădăcina)
Insulin Potentiating Komplex500 mg
Schinduf (4-Hydroxyisoleucine) (sămânţă), frunza Banaba (extract) (Colosolic Acid), Cinnulin PF™, K-R-acid-alfa gras(Na-R-ALA)
M Factor Komplex500 mg
Rădăcina de ghimbir (Gingerols, Shaogols), Grep (6, 7-Dihydroxybergamottin) (fruct), Bioperine®
Energy Komplex500 mg
Methylxanthine komplex (cofeină, teobromină), Nuca de cola (sămânţă)

 

Atenție

Supliment destinat îndeplinirii cerinţelor nutriţionale pentru un efort muscular intensiv, mai ales la sportivi. Aliment conceput pentru o nutriţie specială – ideal pentru sportivi. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Păstraţi într-un loc ferit de razele soarelui, uscat, la o temperatură de 5-25 grade C. Producătorul nu răspunde de daunele provocate de utilizarea sau administrarea neadecvată a produsului. În cazul problemelor de sănătate, consultaţi-vă cu medicul înainte de administrare.

 

Atenţionare alergeni: Fabricat de echipamente care pot prelucra ouă, nuci, susan, arahide, peşti, crustacee şi produse din grâu.

Recenzii clienți

M-Stak 21 de săculeți - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:M-Stak 21 de săculeți - Universal Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
039442130280
Grup de arome
natural
Înălțime
14.00 cm
Lățime
10.50 cm
Lungime
10.50 cm
Greutate brută
0.29 kg
Cod HS
21069092
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Tablete
Fără îndulcitori artificiali
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

M-Stak 21 de săculeți - Universal Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul