Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lipo 6 120 caps - Nutrex

Producător: Nutrex
Evaluarea:
81 %

Lipo 6 este un arzător de grăsimi renumit şi complex, din 5 componente, care susţine scăderea în greutate, controlează pofta de mâncare, accelerează metabolismul și crește termogeneza. Datorită tehnologiei de capsule lichide, se obține o absorbție excelentă și rezultate foarte rapide în reducerea grăsimii corporale. În plus, nu conține ingrediente de origine animală și, prin urmare, este 100% compatibilă și cu alimentaţia vegetariană/vegană.

Indisponibil pe termen lung

Lipo 6 - cel mai renumit arzător complex, ce conţine 5 substanţe eficiente pentru scăderea în greutate şi accelerarea metabolismului

Lipo 6 este un arzător de grăsimi renumit şi complex, din 5 componente, care susţine scăderea în greutate, crește activitatea metabolismului bazal și a termogenezei. Datorită tehnologiei de capsule lichide, se obține o absorbție excelentă și rezultate foarte rapide în reducerea grăsimii corporale. Ingredientele sale, care au fost studiate din punctul de vedere al scăderii în greutate corporală, asigură arderea rapidă și eficientă a grăsimilor, controlează apetitul, accelerează metabolismul și furnizează energia de care aveți nevoie în timpul unei zile dificile. Acest arzător de grăsimi complex este potrivit pentru toată lumea, deoarece concentrațiile substanțelor active sunt, de asemenea, stabilite şi pentru sportivii fără experientă. Desigur, pentru cele mai eficiente efecte, este recomandabil să-l combinați cu o alimentaţie personalizată hipocalorică și exerciții regulate. Produsul nu conţine nici un ingredient de origine animală, fiind 100% compatibil şi cu o alimentaţie vegetariană/vegană.

 

Lipo 6 Nutrex - arzător de grăsimi

 

Lipo 6 şi beneficiile sale

  • un arzător complex de grăsimi
  • conţine 5 substanţe eficiente
  • asigură o ardere de grăsimi eficientă
  • accelerează metabolismul
  • controlează pofta de mâncare
  • furnizează energia
  • este ideal atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei
 

Mod de administrare

În primele două zile, luați o capsulă dimineața și a doua înainte de prânz. După două zile, puteți mări doza la 2 capsule dimineața și o capsulă după amiază. După fiecare doză consumaţi 200-300 ml de apă. Nu depășiți 4 capsule pe zi și păstrați un ciclu optim de somn de cel puțin 6 ore.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionaleper 1 caps.
Citrus Aurantium100 mg
Cofeină anhidră USP100 mg
Coleus forkohlii50 mg
Synthetnic Guggulsterones Z&E 1:110 mg
Bioperine® (extract din piper negru)2,5 mg

 

Alţi componenţi

Glicerol, celuloză vegetală, apă, sorbitan monooleat, dioxid de titan.

 

Atenție

Acest produs nu este potrivit pentru persoane sub 15 ani. În timpul administrării consumaţi o cantitate suficientă de lichide și nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate și care alăptează, precum și pentru persoanele care administrează medicamentele care conţin inhibitor de monoamină, inhibitor selectiv al serotoninei sau alt produs care conține ingrediente cu un efect stimulativ cunoscut. Preparatul conține cofeină. Dacă în timpul administrării apar simptome de leșin, dureri de cap, bătăi neregulate ale inimii, dificultăți de respirație sau alte simptome, întrerupeți imediat utilizarea. Produsul nu este considerat ca şi un înlocuitor pentru o dietă normală.

Recenzii clienți

Lipo 6 120 caps - Nutrex

Evaluarea globală a produsului

81%
81%
Scor mediu din 22 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Lipo 6 120 caps - Nutrex

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Lipo 6 120 caps - Nutrex
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Lipo 6 120 caps - Nutrex

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul