Lenjerie de corp și costume de baie - burgundy

Lenjerie de corp și costume de baie - formează fundamentul ținutei fiecărui bărbat. Chiar dacă unele dintre aceste piese sunt ascunse sub alte straturi de îmbrăcăminte, cu siguranță nu le diminuează importanța, dimpotrivă. Sunt componentele cheie ale unei ținute care determină modul în care vă veți simți pe parcursul zilei. După cum probabil știți, lenjeria incomodă sau nepotrivită se poate simți destul de neplăcută pe corp. Acest lucru este valabil și pentru costumele de baie care nu stau pe loc, care stau fixe pe corp sau care vă limitează în alt mod în timpul sporturilor nautice sau al activităților din timpul liber. În această categorie, veți găsi boxeri, șosete și costume de baie adaptate nevoilor chiar și ale celor mai pretențioși bărbați. Cu siguranță vă vor face activitățile de zi cu zi mai plăcute.

 Afișați mai multe

Ce fel de costume de baie și lenjerie de corp pentru bărbați găsiți în această categorie?  

 • Boxerii negri, albi, gri și colorați sunt extrem de confortabili, făcându-i rapid favoriții tuturor, chiar și ai celor mai pretențioși domni. Odată ce i-ați încercat, nu veți mai dori să folosiți niciun alt tip de lenjerie intimă. Aceștia sunt realizați dintr-un material plăcut, elastic și au o bandă elastică ce asigură o potrivire mai bună pe corp. Acestea fiind spuse, există mai multe materiale din care să alegeți. Depinde doar de voi să vă decideți dacă optați pentru bumbac respirabil pentru confort pe tot parcursul zilei sau țesături sintetice care asigură o eliminare eficientă a transpirației, chiar și în timpul celor mai intense sesiuni de antrenament. Boxerii vin și în lungimi diferite pentru a se potrivi fizicului fiecărui bărbat.
 • Pantalonii scurți de baie sunt o necesitate pentru înot, plajă și alte activități distractive acvatice. Aceștia sunt concepuți pentru a se potrivi perfect corpului masculin și au o bandă elastică cu șnur pentru a fi reglați mai ușor. Bucurați-vă la maxim de înot în piscină sau în mare!
 • Șosetele de diferite culori, inclusiv cele albe sau negre clasice, vor contribui, de asemenea, la confortul general. Puteți alege șosete înalte sau scurte din materiale ușoare. Colecția include și șosete călduroase, care sunt potrivite în special pentru vremea mai rece, ținându-vă de cald în mod eficient. Sunt disponibile și șosete sport funcționale, ce elimină foarte bine transpirația. Acestea sunt potrivite pentru alergare, ciclism, mers la sală și alte activități sportive. Atunci când călătoriți, faceți drumeții sau vă implicați în alte sporturi, puteți fi siguri că veți beneficia și de șosete compresive, care favorizează circulația sângelui. Prin urmare, acestea sunt potrivite în situațiile în care picioarele se pot umfla. Mânecile de compresie pentru gambe vă vor ajuta în acest sens, iar acestea pot contribui, de asemenea, la îmbunătățirea performanței sportive. Iar pentru bărbații care se bucură de un mod mai relaxat de a se antrena, oferim șosete yoga anti-alunecare pentru a vă ajuta să vă mențineți poziția mai mult timp în timpul tuturor asanelor.

Fiecare bărbat activ va găsi cu siguranță ceva pe placul său în selecția noastră largă de lenjerie intimă și costume de baie pentru bărbați, care îl vor face să se simtă bine și să arate și mai bine.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Pantaloni
 1. costum de baie (1)
Producător
 1. GymBeam Clothing (1)
Culoare
 1. negru (22)
 2. alb (8)
 3. gri (7)
 4. albastru (4)
 5. verde (2)
 6. ivory (2)
 7. burgundy (1)
 8. navy (1)
 9. portocaliu (1)
 10. roșu (1)
 11. lime (1)
 12. eggplant (1)
 13. hot red (1)
 14. aquamarine (1)
 15. shadow (1)
Material
 1. poliester (1)
Dimensiune
 1. S (1)
 2. M (1)
 3. L (1)
 4. XL (1)
 5. XXL (1)
 6. XXXL (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. New (1)
Filtrează după
 1. Men‘s Swim Shorts Burgundy - GymBeam

1 Produs