Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lactase Enzyme 100 caps - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
84 %

Lactase Enzyme este lactază - o enzimă digestivă, implicată în digestia laptelui și conținutul de lactoză din produsele lactate. De aceea Lactase Enzyme este suplimentul ideal pentru cei care ar dori să utilizeze efectele pozitive ale proteinelor din zer, cazeină, cazeinat sau altor proteine, și în același timp sunt sensibili la lactoză. 1 capsulă conține 50 mg de lactază.

Stoc epuizat
Preț estimat 44,00 Lei

Lactase Enzyme - enzima digestivă, implicată în digestia laptelui și în conținutul lactozei din produsele lactate

Lactase Enzyme este lactază - o enzimă digestivă (beta-galactozidază), implicată în digestia lactozei din produsele lactate. Enzima lactază este importantă pentru digestia zahărului din lapte (lactoză) prin împărțirea celor două molecule - glucoză și galacoză, care sunt combinate prin reacție chimică. În zilele noastre, de multe ori, apare hipersensibilitate la zahărul din lapte - kaktoza. Persoanele care nu dispun de această enzimă nu sunt capabili să digere lactoza și acest lucru poate duce la simptome neplăcute.Nu se ajunge la absorbirea lactozei în intestinul subțire, din ce rezultă flatulență, dureri abdominale și diaree. De aceea, Lactase Enzyme este suplimentul ideal pentru cei care ar dori să utilizeze efectele pozitive ale proteinelor din zer, cazeină, cazeinat sau altor proteine, și în același timp sunt sensibili la lactoză. În medie, pentru digestia de aproximativ 10-13 g de lactoză sunt necesare 2500 de unități FCC. Pentru persoanele cu sensibilitate ridicată la lactoză, cu nevoia de sprijinul digestieide 100%, se recomandăconsumul la fiecare masă de 10 000 de unități FCC. Doar 2 capsule de Lactase Enzyme asigură această cantitatea de enzime!


Lactase Enzyme - Scitec Enzyme enzimă pentru digerarea lactozei


Lactase Enzyme și beneficiile sale

  • lactază - enzima digestivă
  • promovează digestia laptelui și lactozei
  • elimină simptomele neplăcute de intoleranță la lactoză
  • 1 capsulă conține 50 mg de lactază


Ingrediente

Celuloză microcristalină (umplutură), gelatina bovină, galactozidază betamicrogranulată (Tolerase, L-lactază), un pigment de bioxid de titan.


Dozare

Consumați 1 capsulă pe zi, înainte de fiecare masă, care conține lactoză, inclusiv zer, cazeină/cazeinat și băuturi proteice din lapte. (1 capsulă, de obicei este suficientă pentru a digera 20-26 g de lactoză – această cantitate de lactoză conține 400 ml de lapte integral).

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (1 caps)
Lactază50 mg (5000 de unități FCC)

 

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Produsul nu este un substitut pentru mesele zilnice echilibrate și varaite și al stilului de viață sănătos! Nu lăsați la îndemâna copiilor!

Informații legate de alergii: Produsul poate conține urme de lapte, soia, ou, gluten și de arahide!

Recenzii clienți

Lactase Enzyme 100 caps - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Lactase Enzyme 100 caps - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
728633101061
Grup de arome
natural
Înălțime
12.50 cm
Lățime
6.50 cm
Lungime
6.50 cm
Greutate brută
0.08 kg
Capsule
100 caps.
Cod HS
21069092
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Capsule
Fără îndulcitori artificiali
Da
Fără OMG
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Pur
Categoria principală
Întrebările clienților

Lactase Enzyme 100 caps - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul