Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

L-Carnitine HCA Plus 50 caps - ActivLab

Producător: ActivLab
Evaluarea:
93 %

L-carnitina HCA Plus este un arzător de grăsime în formă de capsule, pe baza de L-carnitină, care previne oboseala, reduce timpul de recuperare după activitatea fizică și semnificativ depozitele de grăsimi. Este îmbogățit cu HCA, ce crește capacitatea organismului de a arde grăsimi și reduce pofta de mâncare.

Stoc epuizat

L-Carnitine HCA Plus - arzător de grăsimi pe bază de L-carnitină, cu adaos de HCA, pentru pierderea mai eficientă a grăsimii

L-carnitina HCA Plus este un arzător de grăsime pe baza de L-carnitină - o substanță naturală, de asemenea cunoscută ca și vitamina BT. Este deosebit de importantă în reglarea nivelului de lipide din organism. L-carnitina previne oboseala, reduce timpul de recuperare după activitatea fizică, crește producția generală a organismului și reduce semnificativ depozitele de grăsime. Produsul este îmbogățit cu HCA, care încetinește funcționarea enzimei citrat ATP Linz, care ajută la transformarea carbohidraților în grăsimi. Crește capacitatea organismului de a arde grăsimi și începe să evidențieze forma mușchiilor. Limitează depunerea de țesut adipos și reduce pofta de mâncare. L-carnitina + HCA este recomandată în special pentru regimulul alimentar, precum și sportivilor activi și celor de agrement.

 

L-Carnitine + HCA activlab

 

L-Carnitine HCA Plus și beneficiile sale

  • arzător eficient de grăsime
  • sprijină arderea grăsimilor
  • reduce pofta de mâncare
  • susține regenerarea
  • potrivit pentru diete
 

Dozare

Vă recomandăm să consumați 2 capsule înainte cu 1,5 ore înaintea antrenamentului.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritive1 doză (2 caps)
L-carnitină 1500 mg
Garcinia Cambogia 560 mg
   din care HCA 336 mg
Recenzii clienți

L-Carnitine HCA Plus 50 caps - ActivLab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:L-Carnitine HCA Plus 50 caps - ActivLab
Rating-ul dvs
Product detail
Categorii L-carnitină
Întrebările clienților

L-Carnitine HCA Plus 50 caps - ActivLab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul