STRIX Înlocuitori de steroizi

Înlocuitori de steroizi de la producător STRIX - este o categorie de produse care conțin ingrediente naturale, care sunt folosite în lumea fitnessului de către persoanele care doresc o alternativă sigură și legală la steroizi. Aceste suplimente au un spectru larg de acțiune și sunt folosite cel mai adesea pentru a îmbunătăți performanța sau pentru a favoriza creșterea și forța mușchilor.

 Afișați mai multe

În plus, aceste suplimente pot ajuta la menținerea nivelului optim de testosteron din sânge, deoarece acest hormon joacă un rol fundamental în multe procese biologice vitale. Acesta afectează, de exemplu, dimensiunea și puterea mușchilor, densitatea osoasă, precum și sănătatea reproductivă generală a bărbaților.

Tipuri de suplimente de susținere a nivelului de testosteron în funcție de profilul lor de ingrediente:

  • mono-componente care conțin un ingredient specific cu un anumit curs de acțiune
  • multi-componente care combină mai multe ingrediente funcționale cu un curs de acțiune sinergic

Suplimentele mono-componente de susținere a nivelului de testosteron

Tribulus Terrestris poate fi o alegere interesantă pentru cei care caută ingrediente specifice cu un anumit curs de acțiune. Este un extract puternic dintr-o plantă cu același nume denumită Tribulus terrestris, care conține până la 90% saponine steroidiene. Acestea fac obiectul de cercetare pentru efectul lor potențial asupra creșterii nivelului de testosteron din sânge.

Un alt exemplu de supliment mono-component de susținere a nivelului de testosteron este Maca. Se clasează printre super-alimentele, care sunt cunoscute pentru conținutul lor de compuși bioactivi. În același timp, aparține adaptogenilor, care sunt substanțe care pot influența pozitiv funcțiile cognitive, vitalitatea, precum și creșterea rezistenței generale. Acestea fiind spuse, DAA merită, de asemenea, menționat, deoarece este asociat cu efecte benefice asupra sănătății reproductive la bărbați și asupra nivelului de testosteron din sânge. După cum probabil știți deja, acest hormon este cheia sănătății la bărbați. Acest lucru se datorează faptului că afectează mărimea și puterea mușchilor, densitatea osoasă și sănătatea reproductivă generală. 

Suplimentele multi-componente de susținere a nivelului de testosteron

Pentru cei care nu știu ce produs ar putea să se potrivească nevoilor lor sau cei care caută amestecuri mai complexe, există suplimente multi-componente de susținere a nivelului de testosteron. Principalul lor avantaj este că combină mai multe ingrediente cu un curs de acțiune sinergic, ceea ce le face puțin mai eficiente.

AlphaMale Testbooster se numără printre cele mai importante suplimente multi-componente de susținere a nivelului de testosteron datorită efectelor sale puternice. Este disponibil sub formă de capsule sau pulbere, care poate fi folosită pentru prepararea unor băuturi răcoritoare. Beneficiile acestui supliment:

  • menține nivelul optim de testosteron din sânge
  • susține sănătatea oaselor
  • ajută la sănătatea funcțiilor reproductive  
  • promovează funcționarea corectă a mușchilor
  • contribuie la reducerea epuizării și oboselii
  • posibile efecte asupra sănătății mintale și asupra sistemului imunitar
  • participă la reglarea activității hormonale

Alegeți din gama noastră largă de suplimente de susținere a nivelului de testosteron și simțiți-le efectele asupra propriilor mușchi.

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.