Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Manuka Health Îndulcitori

Manuka Health Îndulcitori

Îndulcitori de la producător Manuka Health - această categorie conține îndulcitori, care sunt o alternative sănătoasă de îndulcire și înlocuire a zahărului de masă clasic. În această categorie veți găsi miere de Manuka de înaltă calitate, certificată și cu o proporție ridicată de ingredient bioactiv MGO și polen sau alți îndulcitori naturali, cum ar fi zahăr de cocos, sirop de agave, stevia, xylitol și erythritol. Zahărul din nucă de cocos are un indice glicemic mai mic comparativ cu zahărul obișnuit si, in același timp, conține vitamine și minerale benefice. Siropul Agave pe bază de fructoză este popular în rândul persoanelor care au probleme cu digerarea zaharozei și, în plus, are un conținut minim de calorii. Xylitolul este obținut din extract de mesteacăn, are un indice glicemic scăzut și contribuie la mineralizarea dinților și are, de asemenea, jumătate din valoarea energetică a zahărului. Erythritolul este, de asemenea, un îndulcitor natural, care nu conține calorii și are un indice glicemic zero, precum și stevia care este cel mai popular îndulcitor fără calorii . Acești îndulcitori sunt o alegere excelentă pentru persoanele care își calculează caloriile, nivelul de zahăr din sânge, își doresc să slăbească sau pur și simplu vor să evite zahărul clasic.

vezi mai mult

 

În anul 2008, Manuka Health a introdus pentru prima dată distribuția de miere în funcție de conținutul de MGO, ca o metodă mai precisă și mai fiabilă de determinare a calității mierii de Manuka. Sistemul de etichetare MGO Manuka este important deoarece:

 • Se bazează pe știință și cercetare - Un sistem de certificare precis și fiabil pentru mierea Manuka pentru nivelul de metilglicoxal, care poate fi verificat în orice laborator.

 • Este verificat - Fiecare lot de miere de Manuka este testat și certificat, ceea ce garantează un nivel minim de MGO, care este menționat în mod clar pe ambalaj.

 • Este evident și clar - Miere de Manuka MGO ™ 400+ înseamnă o garanție a unui conținut minim de 400 mg de metilglioxal pe kilogram de miere de Manuka.


Manuka Health 
testează fiecare lot de miere pentru a asigura cea mai înaltă calitate și puritate a mierii. Compania acoperă întregul proces de producție, de la apicultură până la produsul final și fiecare miere trebuie să îndeplinească standardele stricte de calitate și siguranță pentru a menține proprietățile compușilor bioactivi. Încercați mierea de Manuka, care este extrem de sănătoasă și hrănitoare!

 

Manuka Health

 

Surse

ascundeți descrierea
Shopping Options
Categorii
  Producător
  Gramaj (g)
  Formă
  Amestec
  Preț
  Preț de la - până la
  Filtrează după
   • Vegetarian (3)
   • Vegan (3)
   • Fără gluten (3)
   • Fără lactoză (3)
   • Bio (3)
   • Fără OMG (3)
   • Fără îndulcitori artificiali (3)
   • Fără ambalaj din plastic (3)
   • Fără aspartam (3)
  1. Miere de Manuka MGO™ 550+ - Manuka Health
   Evaluarea:
   100% (1)
   Preţ special   329,90 Lei
  2. Miere de Manuka MGO™ 250+ - Manuka Health
   Evaluarea:
   100% (2)
   Preţ special   149,90 Lei
  3. Miere de Manuka MGO™ 400+ - Manuka Health
   Evaluarea:
   100% (4)
   Preţ special   219,90 Lei

  3 Produse

  Nu ați găsit ceea ce căutați? Contactați-ne