Primavika Arome și îndulcitori

Arome și îndulcitori de la producător Primavika - este o categorie de produse utile pentru aromatizarea preparatelor dulci sau sărate. Aici puteți găsi alternative la zahărul tradițional, îndulcitori fără calorii, precum și o gamă largă de condimente și sosuri cu conținut scăzut de calorii. Acestea vor fi apreciate cel mai mult de persoanele care își urmăresc cu atenție aportul de energie sau care încearcă să slăbească. Totuși, toți cei care preferă o alimentație sănătoasă și celor cărora le place să gătească și să-și pună în valoare mâncărurile vor găsi la rândul lor, ceva pe plac.

 Afișați mai multe

Cum vă puteți aromatiza mâncărurile într-un mod sănătos?

Această categorie oferă îndulcitori cunoscuți, pe care îi puteți folosi pentru a coace în mod sănătos diverse preparate dulci sau pentru îndulcirea băuturilor. Puteți alege dintre îndulcitorii ce conțin cunoscuta plantă stevie sau puteți achiziționa xilitol, care are aproximativ 40% mai puține calorii în comparație cu zahărul tradițional. Aici este inclus și eritritolul fără calorii. Astfel, oferta noastră îi va mulțumi și pe toți cei care iubesc mierea, fără de care multe rețete dulci pur și simplu nu ar fi la fel.

Dacă vă place să gătiți, vă recomandăm să aruncați o privire și în subcategoria condimente, ce include, spre exemplu, sarea roz de Himalaya care va sublinia gustul oricărui fel de mâncare. De asemenea, scorțișoara BIO de Ceylon nu ar trebui să lipsească din dulapul niciunui adept al bunătăților sănătoase. Aceasta are un gust dulce natural și va face ca terciul de cereale, granola sau deserturile voastre să aibă un parfum minunat. Atunci când preparați mâncăruri asiatice sau indiene, alegeți BIO Turmeric, considerat adesea și un superaliment. În cazul în care vă plac mâncărurile picante, cu siguranță veți folosi chilli sau ardeiul iute, însă puteți opta și pentru un amestec unic de condimente pentru a vă duce mâncărurile la nivelul următor.

Vă plac sosurile dulci și sărate sau o combinație a acestora? Atunci avem ceva și pentru voi. O varietate de dressinguri sărate și siropuri dulci vă așteaptă în subcategoria numită sosuri. Pe lângă gustul lor excelent, acestea vă vor surprinde și cu un profil nutrițional excelent. Multe dintre ele nu conțin adaos de zahăr sau grăsimi și au un conținut minim de calorii. Cu siguranță vor ajunge în topul tuturor celor care doresc să servească ceva dulce fără adaos de calorii, precum și în cel al susținătorilor unei alimentații sănătoase.

De asemenea, vă puteți îndulci sau îmbunătăți felurile de mâncare folosind și alte arome. Deserturile, terciurile sau băuturile vor beneficia cu siguranță de pe urma pulberii sau a picăturilor aromatice. Dacă alegeți să coaceți, alegeți pulberea de banane sau ghimbir, deoarece acestea vă vor îmbogăți desertul cu alte substanțe benefice. Nu în ultimul rând, puteți încerca drojdia nutritivă, care are un gust asemănător de brânză și care este ideală pentru salate, sosuri și preparate cu paste.

Alegeți din gama noastră largă de îndulcitori, sosuri, condimente și alte arome pentru a îmbunătăți gustul mâncărurilor voastre.

Dacă vă interesează să aflați cum să limitați cantitatea de zahăr din alimentația voastră și să coaceți mai sănătos, citiți articolul nostru: Cum să gătiți preparatele de Crăciun într-un mod mai sănătos.

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.