STRIX Împotriva crampelor

Împotriva crampelor de la producător STRIX este o categorie de produse care poate aduce ușurare în cazul în care vă confruntați cu crampele musculare. Mulți sportivi, precum și pasionați de un stil de viață activ intră în contact cu această problemă, dar și alte persoane pot suferi, de exemplu, de cârcei la picioare sau li se poate zbate ochiul. De cele mai multe ori, crampele apar după suprasolicitarea unui anumit mușchi sau a unei grupe de mușchi, de exemplu, ca urmare a angajării într-o activitate fizică solicitantă. Aceasta include antrenamentul de forță sau drumețiile solicitante, dar crampele apar frecvent și în cazul atleților sau a altor sportivi cu o specializare diferită. Prin urmare, în timp ce vă antrenați este important să refaceți electroliții pe care corpul îi pierde prin transpirație, lucru care la rândul său afectează funcționarea mușchilor. Produsul nostru Tablete cu electroliți poate fi de ajutor fix în acest caz.

 Afișați mai multe

Ce poate ajuta la ameliorarea crampelor

Crampele neplăcute pot apărea brusc și în timp ce vă odihniți, de exemplu, în timp ce dormiți sau în alt moment. În multe cazuri apariția acestora este atribuită lipsei de calciu sau magneziu, ale căror diferite forme le puteți găsi chiar în această categorie. Magenziul lipozomal și magneziul chelat se numără printre cele mai bune în ceea ce privește rata de absorbție. 

Alte substanțe utile care pot ajuta în cazul crampelor sunt calciul și potasiul menționate mai sunt. Reprezintă un mod excelent de a susține funcționarea optimă a mușchilor. În plus, potasiul contribuie și la funcționarea normală a sistemului nervos, care răspunde de funcționarea corectă a tuturor organelor. În plus, puteți găsi magneziu și într-un amestec complex unic, numit ZMB6, care are o gamă largă de efecte suplimentare diferite. Mai există și Pink Balance, care poate contribui la armonizarea generală a menstruației femeii. Fix în această perioadă a lunii femeile se confruntă cu crampe menstruale neplăcute.

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.