Nutrend Împotriva crampelor

Împotriva crampelor de la producător Nutrend - este o categorie de produse care poate aduce o ușurare în cazul în care experimentați dureri musculare sau crampe. Mulți sportivi, precum și pasionații unui stil de viață activ, întâmpină această problemă, dar și alte persoane pot suferi, de exemplu, de crampe la picioare sau de zbaterea ochilor. Crampele apar, cel mai adesea, după suprasolicitarea unui anumit mușchi sau grupă musculară, de exemplu, ca urmare a angajării într-o activitate fizică intensă. Aceasta include exerciții de antrenament de forță sau drumeții provocatoare, dar crampele sunt comune chiar și la alergătorii și alți sportivii cu o specializare diferită. În timpul antrenamentului, este important să refaceți electroliții pe care corpul îi pierde prin transpirație care, la rândul, lor afectează funcțiile musculare. Tabletele cu electroliți vă poate ajuta exact în această privință.

Cum puteți ajuta la ameliorarea durerilor musculare și a crampelor

Crampele neplăcute pot apărea adesea, pe neașteptate, în timpul repausului sau în timp ce dormiți. Apariția lor este, în multe cazuri, atribuită lipsei de calciu sau magneziu, ale căror forme variate le găsiți chiar în această categorie. Magneziul lipozomal și magneziul chelat se numără printre cele mai bune în ceea ce privește rata de absorbție

Alte substanțe utile care vă pot ajuta împotriva crampelor sunt calciul și potasiul menționate mai sus. Sunt o modalitate excelentă de a susține funcția musculară optimă. În plus, potasiul contribuie și la buna funcționare a sistemului nervos, care este responsabil pentru funcționarea corectă a tuturor organelor vitale. În plus, puteți găsi și magneziu într-un singur amestec complex cunoscut sub numele de ZMB6, care are o gamă largă de efecte suplimentare diferite. Avem și Pink Balance, care poate contribui la armonizarea generală a menstruației unei femei. Tocmai în această perioadă a lunii femeile se confruntă cu multe crampe menstruale dureroase.

Afișați mai multe

3 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Șterge
Producător
 1. GymBeam (10)
 2. Nutrend (3)
 3. NOW Foods (2)
 4. ActivLab (1)
 5. BeastPink (1)
 6. Science in Sport (1)
Aromă
 1. fără aromă (2)
Volum (ml)
 1. 20 x 60 ml (1)
 2. 60 ml (1)
 3. 10 x 25 ml (1)
Capsule
 1. 120 caps. (1)
Formă
 1. Lichidă (2)
 2. Capsule (1)
Amestec
 1. Mix (3)
Etichetele produselor
 1. Vegan (1)
Preț
Filtrează după
Vegetarian (2)
Vegan (1)
Fără gluten (3)
Fără lactoză (3)
BIO (3)
Fără OMG (3)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (3)
Fără aspartam (3)
 1. Magneslife Strong - Nutrend
  Magneslife Strong - Nutrend
  100%
  100 % (3)
  5,90Lei
 2. Nutrend Magneslife - 10x25ml
  Magneslife 10 x 25 ml - Nutrend
  90%
  90 % (9)
  39,90Lei
 3. Capsule de Sare - Nutrend
  Capsule de Sare - Nutrend
  0%
  0% (0)
  52,90Lei

3 Produse