Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hyper Amino BCAA 560 g - All Stars

Producător: All Stars

Hyper Amino BCAA este un concentrat de aminoacizi care conține hidrolizat şi izolat de zer și 7 aminoacizi liberi care susţin într-un mod eficient sinteza proteinelor și protejează împotriva catabolismului. Acestea cresc, de asemenea, pomparea în timpul antrenamentului și accelerează regenerarea. Într-o singură doză, conțin până la 18.600 mg de aminoacizi cu efecte anti-catabolice.

Indisponibil pe termen lung

Hyper Amino BCAA – aminoacizi liberi, care susţin într-un mod eficient sinteza proteinelor şi previn catabolismul

Hyper Amino BCAA este un concentrat de aminoacizi care conține hidrolizat şi izolat de zer și şapte aminoacizi liberi (leucină, izoleucină, valină, arginină, ornitină, lizină şi glutamină). Aceste substanţe sinergice susţin într-un mod eficient sinteza proteinelor și protejează împotriva catabolismului. De asemenea, cresc pomparea în timpul antrenamentului și accelerează regenerarea. 

 

Spre deosebire de alte preparate de aminoacizi disponibile în comerț, acest produs este fabricat din materii prime de cea mai bună calitate. Proteinele din acest produs sunt realizate prin procese de filtrare și astfel viteza de absorbție este asigurată. Hyper Amino BCAA conțin, de asemenea, izolat de zer de înaltă calitate (WPI). WPI are un conținut ridicat de componente naturale proteice, aşa-numite "fracții de proteine bioactive".

 

Hyper Amino BCAA

 

Efectele eficace ale aminoacizilor în ultimele decenii au confirmat mii de studii științifice. BCAA protejează în mod semnificativ masa musculară și servește drept carburant în timpul antrenamentelor, în special în perioada de reducere a caloriilor. L-arginina are un puternic efect vasodilatator și este esențială în producerea de NO, ceea ce îmbunătățește pomparea în timpul antrenamentului. Prin administrarea de L-lizină sporim și mai mult efectele argininei. L-glutamina este o sursă de azot pentru îmbunătăţirea sintezei de proteine si pentru stabilizarea echilibrului de apă din celulă musculară. Aceasta, la rândul său, duce la o creștere a volumului celulei musculare. În timpul unui efort extrem, are efecte anti-catabolice.

 

Cui îi este destinat acest produs?

Este destinat sportivilor şi culturiştilor care depun un efort greu. Ajută la accelerarea creșterii masei musculare și la îmbunătățirea performanței. Este foarte utilizat în cazul culturiştilor care se pregătesc pentru un concurs, care vor să elimine pierderea musculară din cauza reducerii caloriilor. Cel mai important, totuși, este efectul de regenerare.

  hyper amino bcaa

 

Când şi cum ar trebui să administraţi Hyper Amino BCAA?

Hyper Amino BCAA se prepară cu apă. Pulberea micro-instanțiată este foarte bine solubilă. Cantitatea medie de spumă dispare în câteva minute după agitare. Nu folosiți pentru preparare apă minerală.

Aminoacizii trebuie utilizați preferențial atunci când nivelul lor riscă să scadă. De exemplu, dimineața și imediat după antrenament. După antrenament recomandăm combinarea cu carbohidrați rapizi (dextroză). Din cauza creşterii nivelului de insulina veţi obţine rapid creşteri semnificative a masei musculare. Utilizarea înainte de antrenament este de asemenea utilă. Reduce stările catabolice în timpul antrenamentului, în special în perioadă cu diete scăzute în carbohidrați. Același lucru este valabil şi înainte de culcare. În timpul somnului, organismul este lipsit de nutriție și este asociat cu un risc mai mare de epuizare a aminoacizilor. Pregătiţi o doză de produs și o administraţi înainte de culcare sau în cursul nopţii, când vă treziţi.

 

Hyper Amino BCAA şi beneficiile sale

  • conţine o doză mare de aminoacizi esenţiali
  • aminoacizi în formă liberă
  • rapid absorbabil
  • susţine sinteza de proteine
  • accelerează regenerarea
  • creşte pomparea în timpul antrenamentului
  • are un gust excelent

 

Ingrediente

Hidrolizat proteic din zer, izolat proteic din zer, acid citric, L-arginină, L-glutamină, clorhidrat de L-ornitină, citrat de potasiu, carbonat de potasiu, carbonat de calciu, L-leucină, carbonat de magneziu, grăsime vegetală hidrogenată, aromă, L-valină, Vitamina C, îndulcitor sucraloză, L-izoleucină, vitamina E, niacină, calciu-d-pantotenat, colorant beta-caroten, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, biotina, vitamina B12.

 

Dozare

Dizolvaţi 1 cupă (28 g) în 250 ml de apă (nu minerală). Cel mai simplu mod de preparare este cu ajutorul unui shaker. Consumaţi 1-3 doze zilnic, ideal în timpul micului dejun, gustării în jurul orei 10, înainte şi după antrenament şi înainte de culcare.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale (aromă de orange)1 doză (28 g)
Valoare energetică 425 kJ / 100 kcal
Grăsimi 1,1 g
   din care grăsimi saturate 0,7 g
Carbohidraţi 2 g
   din care zaharuri 1,1 g
Proteine 18,6 g
   din care L-leucină 2493 mg
   din care L-lizină 1793 mg
   din care L-arginină 1499 mg
   din care L-valină 1246 mg
   din care L-izoleucină 1245 mg
   din care L-glutamină 1000 mg
   din care L-ornitină 750 mg
Sare 0,1 g
Vitamina B1 1,7 mg
Vitamina B2 2,1 mg
Vitamina B6 2,1 mg
Acid pantotenic 9 mg
Niacină 24 mg
Vitamina B12 3,8 mcg
Vitamina C 120 mg
Vitamina E 18 mg
Biotină 75 mcg
Potasiu 469 mg
Calciu 211,5 mg
Magnéziu 80 mg

 

Atenţie

Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele nutritive nu sunt destinate să înlocuiască o alimentaţie variată și un stil de viață sănătos.


Atenţionare alergeni: Conține lapte și produse lactate (lactoză), soia şi produse din soia.

Recenzii clienți

Hyper Amino BCAA 560 g - All Stars

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Hyper Amino BCAA 560 g - All Stars
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Hyper Amino BCAA 560 g - All Stars

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul