Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Honey Mustard Sauce 320 g - Care Free

Producător: FUEL10K
Evaluarea:
100 %

Honey Mustard Sauce este o versiune cu un conținut caloric scăzut a celebrului sos cu miere-muștar, care poate fi adăugat la salate, carne sau orice alte mâncăruri. Honey Mustard Sauce conţine miere naturală şi muştar şi are un gust absolut perfect, identic cu alternativele sale bogate în calorii. Nu conţine grăsime, gluten și nici lactoză.

Indisponibil pe termen lung

Honey Mustard Sauce: un sos cu miere şi muştar, cu un conţinut caloric scăzut, care are un gust absolut perfect, identic cu alternativele sale bogate în calorii

Honey Mustard Sauce este o versiune cu un conținut caloric scăzut a celebrului sos de miere-muștar. Miere şi muştar, cine nu iubeşte această combinaţie? Care Free Honey Mustard Sauceeste conceput în special pentru cei care vor să adaugă gustul delicios al acestei combinaţii în salate, carne sau orice alte mâncăruri. Honey Mustard Sauce conţine miere naturală şi muştar şi are un gust absolut perfect, identic cu alternativele sale bogate în calorii. Nu conţine grăsime, gluten și nici lactoză.


Honey Mustard Sauce

 

Honey Mustard Sauce şi beneficiile sale

  • sos cu un conţinut scăzut în calorii – mai puţin de 5 kcal într-o doză
  • nu conţine grăsime
  • nu conţine gluten
  • nu conţine lactoză
  • are mai puţin de 1 g de zahăr într-o doză

 

Ingrediente

Apa, oţet (alcool, cidru), agenți de îngroșare (celuloză, sare de sodiu a carboximetilcelulozei, gumă xantan, alginat propan-1,2-diol), sare, fibre alimentare solubile, muștar (1,5%), semințe de muștar, piper, acid acetic, agent intensificare aromă (glutamat monosodic), conservant (sorbat de potasiu), concentrate (ridichi și hiperemie), beta-caroten (colorant), îndulcitor (sucraloza) și aromă de miere (0,01%).

 

Dozare

Utilizaţi precum şi alte sosuri. Doza recomandată este de 15 g.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionaleper 100 g
Valoare energetică 141 kJ / 33 kcal
Grăsimi 0,67 g
   din care grăsimi saturate 0 g
Carbohidraţi 5,8 g
   din care zaharuri 1 g
Proteine 1 g
Sare 2,5 g
Recenzii clienți

Honey Mustard Sauce 320 g - Care Free

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Honey Mustard Sauce 320 g - Care Free
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Honey Mustard Sauce 320 g - Care Free

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul