HMB6 1000 - Activlab

Evaluarea:
80 % of 100
80% (1)
Producător: ActivLab

HMB6 1000 cuprinde beta-hydroxy beta-methylbutytrat (Ca-HMB) și vitamina B6. O doză conține până la 300 mg de HMB. Participă la sinteza proteinelor iar impactul acesteia crește capacitatea musculară și arderea grăsimilor, de asemenea, ea sprijină construirea forței musculare. Vitamina B6 ajută la menținerea unui metabolism corespunzator al proteinelor și glicogenului.

Indisponibil pe termen lung

HMB6 1000 - previne dezintegrarea proteinelor, promovează creșterea masei musculare și a forței, arderea grăsimilor și întărește sistemul imunitar

HMB6 1000 conține beta-hydroxy beta-methylbutytrat (Ca-HMB) și vitamina B6. HMB este un metabolit bioactiv al aminoacidul esențial, Leucina, care este produsă ca urmare a catabolismului. Participă la sinteza proteinelor și impactul acesteia crește capacitatea musculară și arderea grăsimilor, de asemenea, ea sprijină construirea forței musculare. Vitamina B6 ajută la menținerea unui metabolism corespunzator al proteinelor si glicogenului.


HMB6 1000 activlab


HMB6 1000 reduce capacitatea de defalcare a proteinelor în organism, protejează celulele musculare de uzare în timpul antrenamentului și are un puternic efect anti-catabolic. Degradarea proteinelor este minimizată, astfel încât echilibrul de proteine, folosind HMB, este înclinat în favoarea creșterii masei musculare. Întărește sistemul imunitar.

 

HMB6 1000 și avantajele sale

  • previne degradarea proteinelor
  • promovează creșterea masei musculare și a rezistenței
  • promovează reducerea țesutului adipos
  • întărește sistemul imunitar

 

Ingrediente

Beta-methylbutytrat-beta hidroxi, calciu, celuloză microcristalină, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, clorhidrat de piridoxină.

 

Dozare


În zilele de antrenament luați 1 comprimat cu 30 de minute înainte de antrenament, 1 comprimat după antrenament și 1 comprimat înainte de culcare. În zilele de non-antrenament luați 1 comprimat înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (3 tab)
Ca-HMB 3000 mg
Vitamina B6 4,2 mg

 

Atenție

Supliment nutrițional. Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Nu utilizați produsul ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Produsul nu este potrivit pentru copii, femei gravide și care alăptează. Efectele secundare nu sunt cunoscute. Produsul nu conține nici o substanță interzisă din Lista Codului Mondial Anti-Doping, sau ingrediente modificate genetic. Produsul poate conține urme de soia, grâu și nuci. Produsul trebuie depozitat într-un loc uscat, într-un loc sigilat, care este inaccesibil pentru copiii mici. Producătorii, importatorii și distribuitorii nu sunt responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Utilizați până la data indicată pe ambalaj.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți HMB6 1000 - Activlab
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:HMB6 1000 - Activlab
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

80%
80%
Scor mediu din 1 recenzie.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

80 %
Parca sa zic ca vad o schimbare dupa vreo luna sau cam asa ceva. Am luat cate trei pe zi, iar cand n-am antrenament doar una. Nu da rezultate imediat; trebuie consecvanta. Insă recomand.

Considerați utilă această recenzie?

Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul