Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

HMB 1250 XXL - ActivLab

Producător: ActivLab
Evaluarea:
100 %

HMB 1250 XXL este un supliment nutritiv, care stimulează creșterea masei musculare și a forței, accelerează regenerarea musculară, sprijină menținerea unui echilibru pozitiv de nitrogen. În plus, susține arderea grăsimilor și îmbunătățește procesul de pierdere a greutății. Fiecare comprimat conține până la 1250 mg de HMB-Ca, echivalent cu1000 mg de HMB pur.

Indisponibil pe termen lung

HMB 1250 XXL: formulă avansată care previne catabolismul, susține creșterea masei musculare și pierderea grăsimilor

HMB (hidroxi-metil-butirat) 1250 XXL este un metabolit bioactiv esențial al aminoacidului de leucină. El influențează creșterea masei musculare și arderea grăsimilor. Reduce capacitatea cu efectul cetogenic de degradare a proteinelor în organism și protejează celulele musculare de la accidentare în timpul antrenamentului; are un efect anticatabolic puternic. Pierderea proteinelor este redusă la minim, astfel echilibrul de proteine folosind HMB este înclinat în favoarea creșterii masei musculare. Aici poate fi observat un efect gradual, pe termen lung a HMB.

  HMB 1250 XXL

 

Fiecare comprimat de HMB 1250 XXL conține până la 1250 mg de HMB-Ca, echivalent a 1000 mg de HMB pur. Suplimentul este recomandat pentru persoanele active, sportivii de performanță și, de asemenea, îmbunătățește procesul de pierdere a greutății.

 

HMB 1250 XXL și beneficiile sale

  • până la 1250 mg de HMB-Ca la fiecare tabletă
  • previne degradarea proteinelor
  • sprijină construcția masei musculare și greutății
  • susține reducerea grăsimii
  • întărește sistemul imunitar

 

Ingrediente

B-hidroxi-B-methylbutytrat, acizi grași E570, gelatină.

 

Dozare

În zilele de antrenament, luați 1 tabletă cu 30 de minute înainte de antrenament, 1 tabletă după antrenament și 1 tabletă înainte de culcare. În zilele fără antrenare luați 1 tabletă înainte de culcare. Doza maximă zilnică nu poate fi depășită.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (1 tab)
HMB-Ca 1250 mg
   din care HMB 1000 mg 

 

Atenție

Supliment nutritiv. Doza zilnică recomandată nu poate fi depășită. Nu utilizați produsul ca un substitut pentru regimul alimentar. Produsul nu este adecvat pentru copii, femei gravide și femei care alăptează. Nu sunt cunoscute efectele secundare. Produsul nu conține nici o substanță interzisă din Lista Codului Mondial Anti-Doping, sau ingrediente modificate genetic. Produsul poate conține urme de soia, grâu și nuci. Produsul trebuie depozitat într-un loc uscat, într-un pachet sigilat, sau în locul care nu este accesibil pentru copii. Producătorul, importatorul și distribuitorul nu sunt responsabili pentru daunele cauzate de consumarea sau depozitarea necorespunzătoare. Consumați până la data indicată pe ambalaj.

Recenzii clienți

HMB 1250 XXL - ActivLab

Evaluarea globală a produsului

100%
100%
Scor mediu din 1 recenzie.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile HMB 1250 XXL - ActivLab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:HMB 1250 XXL - ActivLab
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

HMB 1250 XXL - ActivLab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul