Hanoracul Sweat Red - GymBeam

Evaluarea:
100 % of 100
100 % (2)
Producător: GymBeam Clothing

Hanoracul pentru bărbați Sweat Red, fără glugă, stilat de culoare roșie, este potrivit pentru antrenament și utilizarea de zi cu zi. Acesta conține inscripția de contrast Gym Beam și este cel mai popular din gama largă de hanorace Sweat. Vi se potrivește de minune, are un design simplu și material confortabil.

Indisponibil pe termen lung

Hanoracul Sweat Red: bluză cu design elegant, care va atrage atenția imediat

Hanoracul Sweat Red este o bluză elegantă roșie fără glugă, destinată în primul rând bărbaților, dar, de asemenea, își găsește utilizarea și în garderoba femeilor. Are un design care se potrivește pentru toată lumea, dar și prin  simplitatea sa și materialul fin. Acesta este format din 80% bumbac și 20% poliester, 280 g/m2. Acesta conține inscripția de contrast Gym Beam, care arată foarte clar că vă antrenați și vă atingeți scopul. Bluza Sweat Red este potrivită pentru sala de sport, dar vă veți bucura de ea atât de mult, încât o veți utiliza și casual.

 bluza sweat red

 

Pentru cine este potrivită bluza Sweat Red?

Hanoracul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă realizate din materiale de calitate și stilate, ce protejează împotriva alergiilor de piele, și care bărbați vor să arate lumii că își ating scopurile.

 

Mărimile bluzei Sweat Red

Rozmery mikín

MărimeaSMLXLXXL
Lăţimea la piept 52 cm 56 cm 60 cm 64 cm 68 cm
Lungimea corpului 69 cm 72 cm 75 cm 78 cm 81 cm
Lungimea mânecilor 67 cm 68,5 cm 70 cm 71,5 cm 73 cm

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Hanoracul Sweat Red - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Hanoracul Sweat Red - GymBeam
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul