Spokey Greutăți și gantere

Greutăți și gantere de la producător Spokey sunt accesorii fitness care pot îmbunătăți antrenamentele acasă, sesiunile la sală și diferite activități în aer liber. Această categorie include greutăți care pot fi atașate de diferite părți ale corpului sau ținute în mâini, ceea ce crește rezistența, făcând antrenamentul mai solicitant. De aceea sunt populare atât printre sportivii de forță, cât și pentru cei de anduranță.

 Afișați mai multe

Cum se folosesc aceste accesorii fitness?

  • Vestele cu greutăți sunt echipamente fitness versatile folosite de sportivii de forță și de anduranță. Tot ce trebuie să faceți este să ajustați greutatea dorită și puteți începe antrenamentul. Cu siguranță sportivii avansați vor aprecia rezistența adăugată, în special în timpul tracțiunilor. De asemenea, pot fi folosite pentru genuflexiuni, fandări și alte exerciții de forță full-body. Vesta poate fi folosită și pentru alergare sau mers ca rezistență suplimentară, arzând mai multe calorii în acest timp și ajutând la pierderea în greutate. 
  • Kettlebells, mingiile medicinale, mingiile slam și sacii de forță sunt accesorii fitness folosite de regulă de pasionații de crossfit, de pasionații de antrenament de circuit și de alți sportivi care doresc să-și îmbunătățească forța, forța explozivă și viteza. Aceste accesorii fitness este alegerea perfectă pentru sala de sport de acasă, indiferent dacă doriți să faceți genuflexiuni sau fandări. Dacă vă aflați la sală, împreună cu partenerul puteți arunca de la unul la altul mingii slam sau mingii medicinale. Sacul de forță poate fi folosit pentru antrenamentul de mișcare, iar kettlebells pentru exerciții precum legănări. Aceste accesorii fitness vă vor ajuta să deveniți cu ușurință sportivi echilibrați.
  • Greutățile pentru glezne și încheieturi sunt preferate în special de femei, întrucât le folosesc în timpul antrenamentului de forță acasă pentru a-și sculpta și tonifia corpurile. Prin atașarea lor de glezne, creează rezistență suplimentară, care poate fi folosită în timpul diverselor exerciții pentru picioare precum ridicări de picioare sau glute kickbacks. Pe de altă parte, atașarea lor la încheieturi crește rezistența părții superioare a corpului, lucru benefic pentru antrenamentele tip boxing. Sportivii de anduranță pot de asemenea să atașeze greutăți pentru glezne sau încheieturi atunci când merg să alerge pentru a face antrenamentul mai solicitant, lucru care va merita în timpul competițiilor.

Prin urmare, dacă sunteți în căutare de accesorii fitness eficiente pentru a vă îmbunătăți forță și anduranța, cu siguranță veți găsi tot ceea ce vă trebuie în această categorie.

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.