Gold Standard Daily Support Mood - Optimum Nutrition

0%
0% (0)
Producător: Optimum Nutrition

Gold Standard Daily Support Mood este un complex funcțional de vitamine, minerale și extracte de plante selectate pentru a susține bunăstarea mentală. Conține vitaminele B1, B6, B7, B12 și magneziu, care susțin activitatea mentală normală, precum și funcționarea sistemului nervos. Compoziția include și ashwagandha sau cordyceps, care sunt adaptogeni populari. Aceștia sunt asociați cu ameliorarea stresului și o dispoziție mai pozitivă.

Indisponibil pe termen lung

Gold Standard Daily Support Mood este un complex de vitamine, minerale și adaptogeni care sunt asociați cu o stare de spirit mai bună și o bunăstare mentală.

Gold Standard Daily Support Mood combină vitamine, minerale și adaptogeni care sunt conectați cu starea de spirit și bunăstarea mentală. Elementele sale fundamentale sunt vitaminele B1 (tiamina), B6 (niacina), B7 (biotina) și B12, care susțin funcțiile psihologice normale, precum și activitatea sistemului nervos. Produsul conține și vitamina B5 (acid pantotenic), care contribuie la o activitate mentală adecvată. Aceste efecte joacă un rol nu numai în a face față situațiilor stresante sau provocante, ci și în viața de zi cu zi. În plus, vitamina B2 (riboflavină) și magneziul incluse în compoziție ajută la reducerea oboselii și epuizării.

 

Un alt ingredient important inclus în acest produs este zincul. Contribuie la funcțiile cognitive normale, cum ar fi memoria, concentrarea sau gândirea. Mai mult, susține buna funcționare a sistemului imunitar, care servește drept scut protector pentru corpul nostru. Cu toate acestea, extractele naturale sub formă de cordyceps și ashwagandha, care sunt adaptogeni populari, pot ajuta, de asemenea, la armonizarea organismului. Acestea sunt legate de capacitatea de a face față mai ușor stresului și de a se adapta mai bine la acesta. Erau deosebit de populari în rândul studenților, al persoanelor cu locuri de muncă solicitante și al persoanelor stresate. Extractul standardizat Affron® din șofran (Crocus sativus) este, de exemplu, asociat cu inducerea unui sentiment de relaxare. Și extractul de scoarță de magnolie (Magnolia officinalis) poate ajuta în acest sens. 

 

Gold Standard Daily Support Mood este ideal pentru toate persoanele care doresc să-și susțină sănătatea mintală, starea de spirit și mecanismele naturale de apărare ale organismului împotriva stresului. Vine sub formă practică de capsulă și este potrivit pentru vegani. 

 

Gold Standard Daily Support Mood și beneficiile sale

 • supliment nutritiv complex cu vitamine, minerale și extracte din plante
 • conține vitaminele B1, B2, B5, B6, B7 si B12
 • sursă de zinc și magneziu
 • conţine adaptogeni atent selecţionaţi
 • susține funcționarea normală a sănătății mintale și a sistemului nervos
 • contribuie la o activitate mentală adecvată
 • ajută la menținerea funcției cognitive normale
 • susține buna funcționare a sistemului imunitar
 • potrivit pentru persoanele care doresc să promoveze buna dispoziție și bunăstarea mentală
 • ideal pentru studenți și persoane cu locuri de muncă solicitante din punct de vedere mental
 • sub formă de capsule practice
 • potrivit pentru vegani

 

Ingrediente

KSM-66® Extract de Ashwagandha (rădăcină de Withania somnifera), pudră de orez, capsule (cu oxizi de fier), extract de scoarță de Magnolia officinalis, pulbere de Cordyceps sinensis, oxid de magneziu, agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu ale oxizilor de acizi grași, dioxid de siliciu), zinc citrat, extract de șofran Affron® (Crocus sativus L., stigmat), clorhidrat de tiamină, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, cianocobalamină, D-biotină.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale 2 capsule
Tiamina 20 mg
Riboflavină 6 mg
niacină 25 mg
Vitamina B6 10 mg
Vitamina B12 25 μg
Biotină 100 μg
Acid pantotenic 18 mg
Magneziu 75 mg
Zinc 10 mg
KSM-66® Ashwagandha 340 mg
Magnolia officinalis 150 mg
Cordyceps sinensis 150 mg
Affron® 30 mg

 

Atenție 

Suplimentele nutritive nu trebuie folosite ca substitut pentru o dietă variată. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, la îndemâna copiilor.

Detalii produs
EAN 5060751992493
Cod HS 21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Da
Amestec Mix
Formă Capsule
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Etichetele produselor Vegan
Fabricat în Regatul Unit
Înălțime 13.00 cm
Lățime 8.00 cm
Lungime 4.00 cm
Greutate brută 0.07 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Da
Fără OMG Nu
Număr de bucăți per pachet 12 buc.
Număr de bucăți pe palet 1008 buc.
Greutate netă 0.12 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Capsule 60 caps.
Categoria principală Stimulente neurometabolice
Alte categorii Alte suplimente
Nutriție sportivă
Diete

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Gold Standard Daily Support Mood - Optimum Nutrition
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Gold Standard Daily Support Mood - Optimum Nutrition
Rating-ul dvs
Capsule Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul