Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Glutamine Powder - Universal Nutrition

Glutamine Powder este aminoacidul L-Glutamină într-o formulă micronizată, importantă pentru creșterea, protecția și regenerarea masei musculare, dar, de asemenea, susține sistemul imunitar, creșterea forţei, performanţei şi funcţionarea celulelor musculare. Utilizarea sa susţine producția hormonului de creștere și creează o stare anti-catabolică. Este deosebit de utilă în timpul regimului de slăbire la limitarea de carbohidrați.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 93,90 Lei

Glutamine Powder - aminoacidul L-Glutamină într-o formă micronizată pentru susţinerea creşterii şi regenerării masei musculare, ameliorarea forţei şi performanţei

Glutamine Powder este aminoacidul L-Glutamină sub formă de pulbere, care ajută la creşterea forţei, dar în acelaşi timp previne distrugerea țesuturilor musculare, ce poate apărea după un efort fizic intens. De asemenea, este principala hrană pentru endocrine (celulele intestinale) și limfocitele (un tip de globule albe din sânge), aşa că este o parte indispensabilă a sistemului imunitar și a tractului digestiv. Glutamine Powder este o formulă micronizată de calitate, care garantează absorbția rapidă și perfectă. Glutamina este un mijloc important pentru creșterea, protecția și regenerarea masei musculare. Utilizarea sa susţine producția hormonului de creștere și creează o stare anti-catabolică. Este deosebit de utilă în timpul regimului de slăbire la limitarea de carbohidrați.

 

Glutamine Powder - Universal

 

Cercetările confirmă că și consumul de glutamină în timpul stresului, care însoțește un antrenament intensiv, este de până la de câteva ori mai mare, ceea ce înseamnă, că furnizarea sa insuficientă ar însemna o scădere rapidă a nivelului de glutamină și scăderea ulterioară a forţei, rezistenţei şi de asemenea, încetinirea regenerării celulelor musculare după antrenament. Nivelul scăzut de glutamină în plasma sanguină poate apoi, sub influenţa stresului, determina treptat o pierdere rapidă a masei musculare, pe care ați dezvoltat-o atât de greu.

 

Glutamine Powder şi beneficiile sale

  • aminoacidul L-glutamină într-o formulă micronizată
  • susţine funcţionarea corectă a celulelor musculare
  • susţine sistemul imunitar
  • susţine formarea hormonului de creştere
  • protejează şi regenerează masa musculară
  • combate catabolismul
  • creşte forţa şi rezistenţa
  • combate oboseala
 

Ingrediente

100% glutamină pură.

 

Dozare

Dizolvaţi 1-2 linguriţe pline cu vârf în 2-3 dcl de apă, lapte sau suc.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (5 g)
Glutamină5 g

 

Atenţie

Produs fabricat cu ajutorul echipamentelor GMP, care prelucrează lapte, soia, ouă şi arahide.

Recenzii clienți

Glutamine Powder - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Glutamine Powder - Universal Nutrition
Rating-ul dvs
Fără îndulcitori artificiali
Da
Fără ambalaj din plastic
Nu
EAN
039442046611
Categoria principală
Întrebările clienților

Glutamine Powder - Universal Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul