Glutamine Drive Black 150 g - Nutrex

0%
0% (0)
Producător: Nutrex

Glutamine Drive Black este un aminoacid de glutamină care mărește concentrația de aminoacizi în mușchi, ajutând astfel la creșterea lor, reducând formarea de amoniac toxic din organism și îmbunătățind capacitatea de absorbție a creatinei. Acest produs este 100% L-glutamină pură și certificată, pentru a vă ajuta să realizați performanțe maxime musculare și de regenerare.

Indisponibil pe termen lung

Glutamine Drive Black: aminoacizi de glutamină pentru performanțe îmbunătățite și regenerare

Glutamine Drive Black este un aminoacid esențial, care constituie 60% din totalul de aminoacizi în mușchi. Aminoacidul de glutamină crește concentrația de aminoacizi în mușchi, ajutând astfel creșterea, reducând formarea de amoniac toxice din organism și îmbunătățește capacitatea de absorbție a creatinei. Atunci când antrenamentul este foarte intens sau de asemenea cel aerobic, glutamina poate să nu fie de ajuns pentru a atinge ai rapid puterea necesară, rezistența și dezvoltarea musculară. Glutamina este foarte prezentă în plasma sanguină a fiecăruia dintre noi, concluziile arătând că acest consum de glutamină în timpul stresului care însoțește antrenamentul intensiv este de până la de mai multe ori mai mare. Are loc o scădere rapidă a nivelurilor de glutamină și scăderea ulterioară a forței, rezistenței și, de asemenea, încetinirea regenerării celulelor musculare după antrenament.

 

Nivelul scăzut de glutamină din plasmă poate apoi treptat influența stresul, ce determină pierderea rapidă a masei musculare, pentru care ați muncit atât de mult. Suplimentarea cu glutamină Drive Black de la Nutrex ajută foarte mult aceste simptome negative ale antrenamentului la un nivel minim și permite mușchilor performanța maximă. Glutamina Drive Black de la Nutrex conține doar forma pură și certificată de L-glutamină iar utilizarea sa este pentru organism mult mai mult decât doar o protecție pentru un antrenament intens. Mai multe tipuri de studii de specialitate au arătat că glutamina ajută la volum și forță mai rapid, datorită îmbunătățirii regenerării post-antrenament. Aceasta ajută mușchii să crească prin sinteza proteinelor.

 glutamine drive black

 

Glutamina crește concentrația aminoacizilor în mușchi și, de asemenea, crește sinteza proteinelor. Astfel, mușchiul se reface mai repede, contribuind la creșterea forței. Aceasta reduce producția de amoniac, care este toxic pentru celulele musculare. Permite o mai bună absorbție a creatinei. Ajută la realizarea antrenamentului perfect, deoarece impactul alimentării cu sânge al țesutului imbunatatit reduce oboseala și în același timp prevenind-o. De asemenea, are un efect benefic asupra hormonului de creștere.

 

Glutamine Drive Black și beneficiile sale

  • crește concentrația de aminoacizi în mușchi
  • crește capacitatea de absorbție a creatinei
  • performanță musculară maximă
  • atestat al formulei de L-glutamină
  • ajută la câștiguri mai rapide în dimensiune și forță

 

Ingrediente

100% L-glutamină

 

Dozare

Dizolvați 1 doză în apă. Luați-o imediat după antrenament. Folosiți cu creatină dacă luați cu 30 de minute înainte de antrenament și la 30 de minute după antrenament.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (5 g)
L-glutamină 5000 mg 

 

Atenție

Nu depășiți doza recomandată. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate sau care alăptează. Se depozitează într-un loc uscat și rece. A se proteja de lumina directă a soarelui. Nu lăsați la îndemâna copiilor!

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Glutamine Drive Black 150 g - Nutrex
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Glutamine Drive Black 150 g - Nutrex
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul