Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Glutamine 1000 - ActivLab

Producător: ActivLab

Glutamine 1000 este aminoacidul glutamină – absolut necesar pentru procedeul dezvoltării masei musculare. Scade catabolismul, stimulează biosinteza proteinelor musculare, scurtează timpul necesar pentru regenerare. În plus creşte rezistenţa, nivelul hormonului de creştere şi întăreşte sistemul imunitar.

Indisponibil pe termen lung

Glutamine 1000 - aminoacidul glutamină absolut necesar pentru dezvoltarea masei musculare

Glutamine 1000 este aminoacidul glutamină – absolut necesar pentru dezvoltarea masei musculare – formează mai mult de 60% de aminoacizi în masa musculară. Glutamina scade catabolismul, stimulează biosinteza proteinelor musculare, scurtează timpul necesar pentru regenerare. De asemenea, este precursorul sintezei de aminoacizi.

  glutamine 1000 activlab

 

L-Glutamina este unul dintre cei mai importanţi aminoacizi endogeni. Este o sursă principală de azot, important pentru procesele biochimice care se petrec în organism. În proteinele care alcătuiesc mușchii scheletici este depozitată aproximativ 60% din toată L-glutamină, care se află în corp. Procesele catabolice intensive pot scădea nivelul de L-glutamină în lichidele corporale cu 50%.

 

Glutamine 1000 şi beneficiile sale

  • creşte rezistenţa
  • scurtează durata de recuperare musculară
  • scade riscul de îmbolnăvire şi întăreşte sistemul imunitar
  • scade riscul de catabolism

 

Ingrediente

L-Glutamină, agenţi de umplere: sorbitol, amidon de porumb, arome, agenți antiaglomeranți E470, îndulcitor: sucraloză. Poate conține urme de soia, grâu și nuci.

 

Dozare

Administraţi 4 pastile zilnic.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (4 tab)
L-glutamină 4000 mg

 

Atenţie

Acest produs este destinat persoanelor adulte şi sănătoase. Dacă administraţi orice tip de medicamente, consultaţi administrarea acestui produs cu medicul vostru. Nu administraţi în timpul sarcinii, alăptării sau dacă doriţi să rămâneţi însărcinată. Opriţi administrarea sau consultaţi-vă cu medicul dacă apar reacţii adverse. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Destinat nutriţiei speciale. Nu este destinat copiilor! Nu conţine substanţe dopping.

Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros, fără accesul razelor solare şi atent închis! Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Producătorul, transportatorul şi distribuitorul nu răspund de daunele provocate de administrarea şi depozitarea neadecvată a produsului. Produsul a fost pelucrat cu ajutorul echipamentelor care pot procesa lapte, soia, ouă, crustacee, nuci şi arahide.

Recenzii clienți

Glutamine 1000 - ActivLab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Glutamine 1000 - ActivLab
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Glutamine 1000 - ActivLab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul