Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ginkgo Biloba 100 tab - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition

Ginkgo biloba este un extract din planta de Ginkgo şi în acelaşi timp un antioxidant important, care are un efect pozitiv asupra activităţii creierului şi îmbunătăţeşte memoria. Se încadrează în cele mai renumite produse din plante cu proprietăţi antioxidante. Susține extinderea capilarelor în vasculatura periferică și îmbunătățirea proprietăților circulaţiei sângelui.

Ginkgo biloba - un antioxidant important, care susţine activitatea creierului, memoria şi îmbunătăţeşte proprietăţile de circulaţie a sângelui

Ginkgo biloba este considerat un antioxidant important şi mai ales planta a cărei substanţele active au un efect benefic asupra activităţii creierului. Aceste efecte benefice ale extractului din frunzele acestuia sunt folosite în medicina chinezească de cinci mii de ani. Ginkgo biloba se încadrează între cele mai renumite produse din plante. Efectul Ginkgo biloba în creier este unul similar cu efectul cofeinei din cafea, însă cu o diferenţă semnificativă – datorită efectelor sale antioxidante, Ginkgo protejeaza organismul de actiunea dăunătoare a radicalilor liberi, care duc la uzarea și îmbătrănirea prematură a celulelor. Efectul este unul mai lung, mai durabil şi faţă de cofeină, îi lipsesc ulterior stările de oboseală.

 

ginkgo biloba scitec


Şi în ce anume constă secretul efectelor sale benefice asupra organismului nostru? Frunzele conţin mai ales o cantitate semnificativă de flavonoide, terpene, acizi organici și alte substanțe a căror structură nu poate fi identificată nici de știința modernă. Ceea ce este sigur este faptul că complexul acestor substanțe, care sunt din punct de vedere profesional numite „ginkgolide“, nu este prezent în nici o altă plantă. Efectul principal al extractului din frunze este expansiunea capilarelor în vasculatură periferică, îmbunătățirea circulației sanguine (vasodilataţie) și proprietățile antioxidante.

 

Cercetările atrag atenţia asupra capacităţii lui Ginkgo de a menține o circulație periferică a brațelor, picioarelor și a creierului. În plus, Ginkgo ajută la îmbunătățirea memoriei, în special în tulburările mai blânde ale memoriei asociate cu îmbătrânirea. Ginkgo Biloba de la Scitec Nutrition conţine 24% de ginkgo glicozide flavonoidice.


Ginkgo Biloba şi beneficiile sale

  • într-o doză sunt 60 mg de extract din ginkgo
  • are un efect benefic asupra activităţii creierului
  • îmbunătăţeşte memoria
  • are efecte antioxidante
  • îmbunătăţeşte proprietăţile de circulaţie a sângelui
 

Dozare

Administraţi 1 tabletă de 2 ori pe zi în timpul mesei.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (1 tab)
Extract din Ginkgo Biloba60 mg

 

Alţi componenţi

Ulei de soia, gelatină, glicerină vegetală, lecitină din soia, ceară galbenă de albine, colorant natural de caramel.

 

Atenţie

Fabricat cu ajutorul echipamentelor care prelucrează lapte, soia, proteine din ouă, gluten şi nuci.

Recenzii clienți

Ginkgo Biloba 100 tab - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Ginkgo Biloba 100 tab - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria principală
Întrebările clienților

Ginkgo Biloba 100 tab - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul