Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Genesis Pre Workout™ - The Protein Works

Producător: The Protein Works

Genesis Pre Workout™ este un complex pre-antrenament care conține mai mult de 20 de ingrediente active. În acest produs veți găsi iBCAA, beta alanină, taurină, L-arginină alfa-ketoglutarat (AKG), dar și un amestec de vitamine și minerale, guarana, ginseng siberian și Yerba Mate.

Stoc epuizat Disponibil începând cu: 02.10.2020
Preț estimat 60,90 Lei

Genesis Pre Workout™ - mai mult de 20 de ingrediente active pentru un antrenament mai eficient 

Genesis Pre Workout™ reprezintă un stimulent pre-antrenament și un amestec unic ce conține peste 20 de ingrediente active, datorită cărora veți experimenta un nou nivel de antrenament. Complexul include iBCAA, beta alanină, taurină, L-arginină alfa-ketoglutarat (AKG), guarana, ginseng sibian, Yerba Mate, dar și un amestec de vitamine și minerale. iBCAA este o formulă excepțională și investigată științific de aminoacizi cu catenă ramificată (BCAAs) ce includ leucină, izoleucină și valină. În plus, include beta-alanină, un aminoacid neesențial și un supliment alimentar popular. Amestecul mai conține și taurină - un aminoacid neesențial care se află în mod natural în organism și care este benefic pentru formarea sărurilor biliare necesare pentru descompunerea și procesarea grăsimilor. Veți mai găsi și un amestec de trei forme naturale de cafeină - guarana, ginseng siberian și Yerba Mate. O componentă importantă este și amestecul complex de vitamine și minerale ce includ vitamine din grupul B, vitamina C, vitamina E sau zinc, magneziu și mangan.   

 

Genesis Pre Workout™ și beneficiile sale

  • conține mai mult de 20 de ingrediente active
  • vă pregătește în mod eficient pentru antrenament 
  • reface aportul de nutrienți 
  • produsul conține iBCAA, beta alanină și taurină
  • conține un complex de stimulenți 
  • conține un complex de vitamine și minerale 

 

Ingrediente

Aromă explozibilă de portocale: aminoacizi instant cu lanț ramificat (BCAA) (L-leucină, L-valină, L-izoleucină, emulgator: lecitină din soia, arginină AKG, sulfat de agmatină, beta alanină, citrulină malat, taurină, amestec de arome (arome naturale), acid citric, colorant (beta caroten), soia), trimetilglicină, tirozină, guarana, bitartrat DMAE, amestec de vitamine (acid ascorbic, acetat de vitamina E, nicotinamidă, acetat de vitamina A, pantotenat de calciu D, maltodextrină, D-biotină, vitamina B12, acid folic, vitamina D3, clorhidrat de piridoxină, nitrat de tiamină, riboflavină), glucuronolactonă, yerba mate, oxid de magneziu, cafeină, ginseng sibian, extract de sfeclă, extract de struguri, îndulcitor (sucraloză), bicarbonat de sodiu, bicarbonat de potasiu.

Aromă de limonadă cu zmeură: aminoacizi instant cu lanț ramificat (BCAA) (L-leucină, L-valină, L-izoleucină, emulgator: lecitină din soia), arginină AKG, sulfat de agmatină, beta alanină, citrulină malat, taurină, arome naturale, trimetil tirozină, guarana, bitartrat DMAE, amestec de vitamine (acid ascorbic, acetat de vitamina E, nicotinamidă, acetat de vitamina A, pantotenat de calciu D, maltodextrină, D-biotină, vitamina B12, acid folic, vitamina D3, clorhidrat de piridoxină, nitrat de tiamină, riboflavină), glucuronolactonă, yerba mate, oxid de magneziu, cafeină, ginseng sibian, extract de sfeclă, extract de struguri, îndulcitor (sucraloză), bicarbonat de sodiu, bicarbonat de potasiu.

Aromă tropicală de punch: aminoacizi instant cu lanț ramificat (BCAA) (L-leucină, L-valină, L-izoleucină, emulgator: lecitină din soia), arginină AKG, sulfat de agmatină, beta alanină, citrulină malat, taurină, amestec de arome (arome naturale), acid citric, colorant (curcumină), trimetilglicină, tirozină, guarana, bitartrat DMAE, amestec de vitamine (acid ascorbic, acetat de vitamina E, nicotinamidă, acetat de vitamina A, pantotenat de calciu D, maltodextrină, D-biotină, vitamina B12, acid folic, vitamina D3, clorhidrat de piridoxină, nitrat de tiamină, riboflavină), glucuronolactonă, yerba mate, oxid de magneziu, cafeină, ginseng sibian, extract de sfeclă, extract de struguri, îndulcitor (sucraloză), bicarbonat de sodiu, bicarbonat de potasiu.

 

Mod de administrare

Pentru începători: adăugați 9.5 g (3 cupe negre) la 125 ml de apă. Pentru avansați: adăugați 19 g (6.5 cupe negre) la 225 ml de apă. Amestecați într-un shaker. Consumați cu 30 minute înainte de antrenament. 

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale  (aromă explozibilă de portocale)1 porție (19 g)
Valoare energetică257 kJ / 61 kcal
Grăsimi0 g
 din care grăsimi saturate0 g
Carbohidrați0,9 g
 din care zaharuri0,7 g
Fibre0 g
Proteine14,4 g
Sare0,04 g
BCAA instant5 g
Arginină AKG2 g
Beta alanină2 g
Citrulină malat2 g
Tiozină500 mg
Trimetilglicină500 mg
Guarana500 mg
DMAE350 mg
Glucuronolactonă500 mg
Yerba mate200 mg
Cafeină261 mg
Ginseng siberian100 mg
Extract de sâmburi de struguri 100 mg
Valori nutriționale (aromă de limonadă cu zmeură)1 porție (19 g)
Valoare energetică263 kJ / 63 kcal
Grăsimi0 g
 din care grăsimi saturate0 g
Carbohidrați1,2 g
 din care zaharuri0,3 g
Fibre0 g
Proteine14,4 g
Sare0,04 g
BCAA instant 5 g
Arginină AKG2 g
Beta alanină2 g
Citrulină malat2 g
Tirozină500 mg
Trimetilglicină500 mg
Guarana500 mg
DMAE350 mg
Glucuronolactonă500 mg
Yerba mate200 mg
Cafeină261 mg
Ginseng siberian100 mg
Extract de sâmburi de struguri100 mg
Valori nutriționale (aromă tropicală de punch)1 porție (19 g)
Valoare energetică 259 kJ / 62 kcal
Grăsimi0 g
 din care grăsimi saturate0 g
Carbohidrați0,9 g
 din care zaharuri 0,9 g
Fibre0,1 g
Proteine14,4 g
Sare0,04 g
BCAA instant5 g
Arginină AKG2 g
Beta alanină2 g
Citrulină malat2 g
Tirozină500 mg
Trimetilglicină500 mg
Guarana500 mg
DMAE350 mg
Glucuronolactonă500 mg
Yerba mate200 mg
Cafeină261 mg
Gingsen siberian100 mg
Extract de sâmburi de struguri 100 mg

 

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Discutați cu medicul dumneavoastră referitor la consumul acestui produs. Conține cofeină - 261 mg într-o doză de 19 g. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, sau persoanelor predispuse la deshidratare. Nu consumați acest produs dacă aveți amețeli, dureri de cap sau palpitații. Depozitați-l într-un loc uscat și răcoros. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea și stocarea necorespunzătoare a produsului.

Informații referitoare la alergeni: preparat într-o unitate ce poate procesa, de asemenea, ouă, lapte, nuci, susan, alune, pește, crustacee și produse din grâu. Alergenii sunt indicați cu caractere aldine în ingredientele produsului.

Recenzii clienți

Genesis Pre Workout™ - The Protein Works

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Genesis Pre Workout™ - The Protein Works
Rating-ul dvs

Aromă

Etichetele produselor
Nou
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
22.00 cm
Lățime
5.50 cm
Lungime
18.50 cm
Greutate brută
0.27 kg
Număr de bucăți per pachet
40 buc.
Greutate netă
0.25 kg
Cod HS
21069098
EAN
5060385445259
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Fără OMG
Nu
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Formă
Pudră
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Categoria principală

Atenție:

Alergenii sunt indicați cu litere îngroșate în lista ingredientelor
Poate conține urme de gluten, ouă, nuci și alune.
Produsul nu conține alergeni.
Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Genesis Pre Workout™ - The Protein Works

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul