Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Geantă sport pentru alimente The Shield LG River Blue - Fitmark

Producător: Fitmark

Geantă sport pentru alimente The Shield LG River Blue de culoare albastră cu design modern, funcții inovatoare și material de cea mai înaltă calitate. Este ușoară, portabilă, fabricată din nailon/poliester rezistent. Include 5 cutii mari pentru mâncare, 2 geluri de răcire, un organizator de vitamine, suplimente nutritive și băuturi proteice, 2 buzunare inteligente pentru sticlă, batoane proteice și fructe. Păstrează alimentele proaspete până la 8 ore.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 412,60 Lei

Geanta sport pentru alimente The Shield LG River Blue, care vă păstrează alimentele proaspete până la 8 ore și vă va surprinde cu funcțiile sale inovatoare

Geantă sport pentru alimente The Shield LG River Blue este o geantă de culoare albastră cu design modern, funcții inovatoare și material de cea mai înaltă calitate. The Shield duce noțiunea de genți pentru alimente la un alt nivel. Este ușoară, portabilă, fabricată din nailon/poliester rezistent. Include o curea de umăr căptușită, care este detașabilă. Pur și simplu în ea vă puteți organiza mesele sănătoase pentru toată ziua. Include 5 cutii mari pentru alimente, 2 geluri de răcire (aprobate de TSA), un organizator de vitamine, suplimente nutritive și băuturi proteice, 2 buzunare inteligente pentru sticle, batoane proteice și fructe. De asemenea, geanta este prevăzută cu un spațiu de depozitare pentru cheile dumneavoastră. În partea din spate (exteriorul gentii), veți găsi loc pentru un jurnal de fitness sau o revistă. Geanta The Shield vă ușurează deplasarea la locul de muncă sau la sala de fitness și, în plus, veți avea întotdeauna la dispoziție mâncare sănătoasă și proaspătă timp de 8 ore. Geanta are o capacitate de 19,5 litri.

                        

Geantă sport pentru alimente The Shield LG River Blue - Fitmark

         

Geanta pentru alimente The Shield LG River Blue conține:

  • 5 cutii mari pentru alimente
  • 2 geluri de răcire
  • organizator de vitamine sau pudre proteice
  • 2 buzunare laterale pentru shaker, sticlă sau batoane proteice
                    

Dimensiuni

DimensiuniLungimeLățimeÎnălțime
Mărime (cm) 37,4 21,59 24,13
             

Cum să aveți grijă de ea?

Curățați geanta cu o cârpă umedă în funcție de necesitate. Spălați doar de mână. Nu folosiți detergent sau înălbitor. Păstrați materialul uscat.

Recenzii clienți

Geantă sport pentru alimente The Shield LG River Blue - Fitmark

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Geantă sport pentru alimente The Shield LG River Blue - Fitmark
Rating-ul dvs
EAN
858319005878
Etichetele produselor
Transport
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria legală a produsului
Accesorii
Cod HS
Transport
Greutate brută
1.90 kg
Lungime
24.00 cm
Lățime
37.50 cm
Înălțime
22.00 cm
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Geantă sport pentru alimente The Shield LG River Blue - Fitmark

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul