Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Geanta sport pentru alimente The Shield Captain America - Performa

Producător: Performa

Geantă sport pentru alimente The Shield Captain America din ediția Hero Marvel se deosebește printr-un design frumos și funcții inovatoare. Este foarte ușoară, portabilă fabricată din poliester - nylon rezistent. Are 3 caserole pentru masa principală, 2 geluri de răcire, dozator pentru vitamine, suplimente și băuturi proteice, 2 buzunare inteligente pentru sticle, batoane proteice și fructe. Păstrează alimentele proaspete până la 8 ore.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 422,20 Lei

Geanta thermo pentru alimente The Shield Captain America din ediția limitată Hero Marvel, care păstrează alimentele proaspete până la 8 ore și sigur vă cucerește prin funcțiile sale inovatoare

Geanta sport pentru alimente The Shield Captain America din ediția Hero Marvel se deosebește printr-un design inovator și un material de înaltă calitate. Este o geantă ușoară, portabilă, fabricată din poliester-nylon foarte rezistent. Are o curea căptușită care este detașabilă. Această geantă permite o organizare ușoară ale alimentelor dumneavoastră sănătoase pentru întreaga zi.

                    

Geanta pentru alimente The Shield Captain America

                            

Are 3 caserole mari pentru masa principală, 2 geluri de răcire (aprobate de TSA), dozator de vitamine, suplimente și băuturi proteice, 2 buzunare lărgite extrem de inteligente pentru sticle, batoane proteice și fructe. Geanta este prevăzută cu un spațiu special pentru cheile dumneavoastră. Pe partea exterioară din spatele genții găsim un spațiu pentru jurnalul de fitness sau revistă. Geanta The Shield Captain America vă ușurează deplasarea la serviciu sau la sala de antrenamente, în plus veți avea la îndemâna dumneavoastră alimente proaspete până la 8 ore. Geanta are o capacitate de 15,5 litri.

                  

      Geanta sport pentru alimente The Shield Captain America

        

Geanta pentru alimente The Shield Captain America conține:

  • 3 caserole mari pentru alimente
  • 2 geluri de răcire
  • O cutie pentru vitaminele sau proteinele dumneavoastră
  • 2 buzunare căptușite pentru shaker, sticlă sau batoane proteice

            

Dimensiuni

Dimensiunilungimelățimeînălțime
Mărime (cm) 31,7 21,6 24,1

           

Mod de îngrijire

Geanta o curățați cu o cârpă umedă în funcție de necesitate. Se spală doar manual. A nu se folosi detergent sau înălbitor. Păstrați materialul uscat.

Recenzii clienți

Geanta sport pentru alimente The Shield Captain America - Performa

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Geanta sport pentru alimente The Shield Captain America - Performa
Rating-ul dvs
EAN
1234
Cod HS
Transport
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Geanta sport pentru alimente The Shield Captain America - Performa

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul