Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Geanta pentru alimente Expert Innovator 300 Purple/Pink- 6 Pack Fitness

Producător: 6 Pack Fitness

Geanta pentru alimente Expert Innovator 300 este o modalitate revoluționară de organizare a tuturor felurilor de mâncare pe care le puteţi transporta cu dumneavoastră, oriunde doriţi. Permite ca toate alimentele să fie menținute proaspete mai mult de 8 ore. Este fabricată dintr-un material de calitate, are curele ergonomice şi mâner pentru o transportare confortabilă. Conţine 3 cutii cu închidere etanşă, 1 x cutie Large Sport Nutrition și 2 x geluri de răcire de înaltă calitate.

Indisponibil pe termen lung

Geanta pentru alimente Expert Innovator 300 păstrează alimentele proaspete mai mult de 8 ore

Geanta pentru alimente Expert Innovator 300 este o modalitate revoluționară de organizare a tuturor felurilor de mâncare pe care le puteţi transporta cu dumneavoastră, oriunde doriţi, şi astfel aveți siguranţa că acestea vor fi proaspete tot timpul. Această geantă mobilă este fabricată din poliester, un material de înaltă calitate. Poate păstra cinci feluri de mâncare distincte, iar compartimentele interioare sunt reglabile. Conţine 3 x cutii cu închidere etanşă, 1 x cutie Large Sport Nutrition și 2 x geluri de răcire de înaltă calitate. Două buzunare laterale pentru sticle cu apă, vase, fructe sau shaker. Interiorul complet izolat menţine mâncarea proaspătă timp de peste 8 ore. Are curele ergonomice şi un mâner pentru a putea fi transportată confortabil.

                                  


                

Geanta pentru alimente Expert Innovator 300 conține:

  • 3 x cutii cu închidere etanşă
  • 1 x cutie Large Sport Nutrition
  • 2 x geluri de răcire de înaltă calitate

                

Dimensiuni geantă

Dimensiuni (cm)Geanta
Lungime 43,18
Lățime 22,86
Înălțime 26,67

           

Cum să aveți grijă de ea?

Geanta poate fi curățată cu o lavetă umedă dacă este necesar. Spălaţi numai manual. Nu utilizaţi detergenți sau înălbitori. Păstraţi materialul uscat.

Recenzii clienți

Geanta pentru alimente Expert Innovator 300 Purple/Pink- 6 Pack Fitness

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Geanta pentru alimente Expert Innovator 300 Purple/Pink- 6 Pack Fitness
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Geanta pentru alimente Expert Innovator 300 Purple/Pink- 6 Pack Fitness

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul