STRIX Gantere

Gantere de la producător STRIX este o categorie care conține diverse tipuri de greutăți și alte instrumente de fitness care vă permit să vă angajați în antrenamente de forță fie la sala de sport, fie din confortul casei voastre. De exemplu, aici puteți găsi gantera hexagonală cu o greutate de 5-35 kg pentru antrenamentele pentru partea superioară a corpului. Sau pot servi ca greutate suplimentară atunci când faceți genuflexiuni, fandări și alte exerciții pentru picioare și fese. Dacă nu sunteți siguri ce greutate a ganterei să alegeți, puteți opta pentru gantere încărcabile, care vă permit să personalizați greutatea în funcție de exercițiu. În fine, dacă considerați că ganterele pur și simplu nu sunt suficiente pentru îndreptări sau alte exerciții, poate că bara olimpică este alegerea potrivită pentru voi. Puteți apoi să o încărcați cu o mulțime de plăci de greutate până la o greutate totală de 900 kg, să le fixați cu cleme pentru bară și să le ridicați după pofta inimii. Iar pentru cei care caută o greutate ceva mai mică, de exemplu, pentru a adăuga dificultate la diverse activități cardio, HIIT sau orice alte exerciții, am inclus și gantere cu o greutate mai mică.

Dacă doriți să aflați cum să vă configurați sala de sport de acasă, consultați articolul nostru Accesorii pe care trebuie să le aveți în sala de sport de acasă.

 Afișați mai multe

În plus, dacă doriți să creșteți masa musculară, să câștigați mai multă forță sau să îmbunătățiți activitatea de fitness, atunci barele de greutate, halterele și ganterele ar trebui să fie cu siguranță o parte din echipamentul vostru de la sala de sport de acasă. Ele se vor dovedi, de asemenea, la fel de eficiente pentru săli de sport și centre de fitness.

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.