Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gainer Mass - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
90 %

Gainer MASS cu digestibilitate ușoară este recomandat pentru sportivi începători, mediu intermediari și persoane cu o mare nevoie de energie din carbohidraţi. Este un produs ideal pentru a îmbunătăți performanța, creșterea masei musculare și a forței. Conține un amestec de proteine Promax - o combinaţie dovedită ştiinţific de concentrat din zer și izolat proteic din grâu. Se remarcă printr-o combinaţie echilibrată de carbohidraţi cu o absorbţie rapidă și lentă.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 116,65 Lei

Gainer Mass cu o digestibilitate excelentă pentru creşterea performanţei, masei musculare şi a forţei

Gainer MASS cu digestibilitate ușoară este recomandat pentru sportivi începători, mediu intermediari și persoane cu o mare nevoie de energie din carbohidraţi. Este un produs ideal pentru a îmbunătăți performanța, creșterea masei musculare și a forței. Conține un amestec de proteine Promax - o combinaţie dovedită ştiinţific de concentrat din zer și izolat proteic din grâu. Proteina din zer este cunoscută datorită efectului, proteină din grâu este relativ o sursă recent utilizată. Avantajul său este că din profilul complet de aminoacizi conţine 40% de glutamină. Gainer Mass se remarcă printr-o combinaţie echilibrată de carbohidraţi cu o absorbţie rapidă și lentă (dextroză şi maltodextrină). Fiecare doză este completată cu vitamine esențiale, minerale, proteine de 20% şi creatină monohidrat sub forma de Creapure ™. Fiecare 50 de g ale produsului MASS asigură un aport de 50% de vitamine RDA și nu conține deloc zahăr sau fructoză. Fiecare doză oferă 41 de grame de carbohidrați, ceea ce îl predispune pentru administrarea înainte, în timpul și după antrenament.

 

gainer mass scitec

 

Gainer MASS şi beneficiile sale

  • un gainer eficient
  • ideal pentru începători
  • conţine carbohiraţi cu o absorbţie şi rapidă şi lentă
  • conţine creatină monohidrat
  • are o digestibilitate bună
 
 

Ingrediente

Dextroză, concentrat ultrafiltrat din zer (conține lactoglobulină, lactoferină, lactalbumină și imunoglobulină), maltodextrină, gumă xantan, aspartam, arome naturale și artificiale (vanilie).

 

Dozare

Dizolvaţi 1 doză (50g) în 300ml de apă, suc sau lapte, şi administraţi în maxim 30 de minute după antrenament, când organismul are nevoie de rezerve energice. Puteţi administra câteva doze zilnic.


Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (50 g)
Calorii187 kcal
Calorii din grăsimi7 kcal
Grăsimi0,8 g
Sodiu42 mg
Proteine4 g
Carbohidraţi41 g
   din care zaharuri39 g
Fibre0 g

 

Atenţie

Atenţionare alergeni: Produsul a fost fabricat în spaţii unde se prelucrează lapte, soia, albuş de ouă, gluten şi arahide.

Recenzii clienți

Gainer Mass - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Gainer Mass - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Metoda de prelucrare a proteinelor
Prelucrare diferită
Fără ambalaj din plastic
Nu
Sursă proteică
Multi-componentă
EAN
89852145623
Categoria principală
Întrebările clienților

Gainer Mass - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul