Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gainer Mass 20 - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
60 %

Gainer Mass 20 este un gainer pentru creșterea forței și a masei musculare, care cuprinde un amestec de proteine - concentrat de proteine din zer și izolat de grâu. Acesta este îmbogățit cu creatină monohidrat, vitamine și minerale. Este caracterizat printr-o combinație echilibrată de carbohidrați care se absorb rapid și lent, și nu găsiți în el nici un gram de zahăr sau fructoză. Acesta conține până la 40% glutamină.

Gainer Mass 20 - fără zahăr sau fructoză,  cu un conținut crescut de proteine, glutamină și creatină monohidrat

Gainer Mass 20 este un gainer de calitate superioară, ce conține un amestec de proteine, cu formula Promax, o combinație certificată științific de concentrat de zer și izolat proteic din zer. Proteina din zer este deja cunoscută pentru efectele sale benefice, iar proteina de grâu este o sursă relativ nou utilizată. Avantajul acesteia este că în profilul general al aminoacizilor conține 40% glutamină. Mass 20 este caracterizată printr-o combinație echilibrată de carbohidrati cu absorbtie rapida și lenta(dextroză și maltodextrină). Fiecare doză este completată cu vitamine esențiale, minerale, 20% proteine și creatină monohidrat sub formă de Creapure™. Fiecare 50 g din produsul MASS 20, asigură 50% din aportul vitaminelor RDA și nu conține nici un pic de zahăr sau fructoză.


Creatina monohidrat pură, conținută în gainer, crește energia în organism și a celulelor în timpul antrenamentelor, atunci când organismul este expus la o activitate fizică intensă. In plus, el contine lapte pur din zer, care este cel mai biodisponibila și eficientă sursă de proteine pentru construirea masei musculare. Mass Gainer 20 este un concentrat din zer, produs prin ultrafiltrare, ce conține microfracții importante cum sunt imunoglobulina, lactalbumina, lactoferina și lactoglobulina. 

      

gainer mass 20 scitec

              

Gainer Mass 20 și beneficiile sale

  • gainer de calitate
  • conține un amestec de proteine Promax (concentrat proteic din zer și izolat de grâu)
  • conține carbohidrați care se absorb rapid și lent
  • este îmbogățit cu vitamine și minerale
  • conține și creatină monohidrat
  • nu conține deloc zahăr sau fructoză
  • susține creșterea performanței

 

Ingrediente

Dextroză, concentrat de zer ultrafiltrat (conține lactoglobulină, lactoferină, lactalbumină și imunoglobulină), maltodextrină, creatină monohidrat, pudră de cacao, arome naturale și artificiale (ciocolată), gumă xantan, aspartam.

 

Mod de administrare

50 g de Mass Gainer 20 se amestecă cu 300-400 ml de apă sau lapte. Dacă băutura o consumați imediat după antrenament, atunci este recomandat să folosiți apă, pentru o absorbție rapida, sau lapte degresat, când băutura este consumată seara inainte de culcare. Băutura Gainer Mass 20 este recomandată a fi consumată de 1-3 ori pe zi, în funcție de variația compoziției alimentației voastre, și alte suplimente alimentare pe care le utilizați. 

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritive1 doză (50g)
Calorii185 kcal
Calorii din grăsimi6 kcal
Total grăsimi0,7 g
Sodiu122 mg
Potasiu33 mg
Proteine10 g
Total carbohidrați35 g
Zaharuri33 g
Fibre0 g
Creatină monohidrat500 mg
Profilul de aminoacizi
L-Alanină369 mg
L-Arginină281 mg
L-acid aspartic736 mg
L-Cisteină232 mg
L-Glutamină2808 mg
Glicină231 mg
L-Histidină203 mg
L-Izoleucină544 mg
L-Leucină895 mg
L-Lizină569 mg
L-Metionină194 mg
L-Fenilalanină453 mg
L-Prolină986 mg
L-Serină584 mg
L-Treonină522 mg
L-Triptofan132 mg
L-Tirozină326 mg
L-Valină557 mg
Recenzii clienți

Gainer Mass 20 - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Gainer Mass 20 - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria principală
Întrebările clienților

Gainer Mass 20 - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul