Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gainer Jumbo - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
93 %

Jumbo este proiectat pentru a construi musculatura și luarea în greutate, constând in proteine din zer, având per o doză până la 50 g de aminoacizi esențiali, glutamină și BCAA, carbohidrați complecși și creatină. În plus față de sprijinirea musculaturii, crește intensitatea și forța la antrenamente.

Stoc epuizat
Preț estimat 169,00 Lei

JUMBO - Gainer de calitate pentru creșterea masei musculare și a greutății corporale, completat cu o doză suplimentară de creatină

Jumbo este un gainer ce constă în proteine din zer, care sunt esențiale pentru creșterea musculară și recuperare și dintr-un amestec de carbohidrați "6-carb" (făină de ovăz, Palatinose, porumb ceros brevetat, greutate moleculară ridicată). Acesta conține, de asemenea, complexul de creatină pentru furnizarea de energie pentru mușchi în cadrul antrenamentelor de intensitate mare. Jumbo conține 50 de grame de proteine de cea mai înaltă calitate per doză și oferă o doză mare de energie. Aceste proteine ajută la menținerea și creșterea masei musculare. Proteinele din zer derivat din lapte sunt proteine complete, deoarece acestea furnizează organismului toate tipurile necesare de aminoacizi, inclusiv 9 aminoacizi pe care organismul nu le poate produce și care trebuie să fie luate sub formă de produse alimentare (histidina, izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofan, valina). Proteina din zer este caracterizată prin aminoacizi buni, ușor digerabili, având o valoare biologică excelentă.

 

jumbo gainer

 

JUMBO conține un amestec de carbohidrați "6-CARB", printre care făina de ovăz, Palatinose și Waxy maize. Waxy maize este carbohidrat patentat cu greutate moleculară mare, care are ascunsă o diferență semnificativă din profilul molecular de zahăr (glucoză, fructoză) și maltodextrină, ce se obține prin metode speciale. „JUMBO“ matrix cu ingrediente suplimentare active, conține o doză mare de "CREA-BOMB" patentat, multi-component, matrixul de creatină. Este dovedit științific, creatina suplimenteaza zilnic o mare parte din energie pentru atingerea performanței, în antrenamentele de durată scurtă, de mare intensitate, cum ar fi cele de forță sau HIIT.

 

Magneziul este "Support Complex" într-o anumită cantitate pentru a promova sinteza normală a proteinelor, reducând oboseala și epuizarea, susținând funcționarea normală a sistemului nervos (contracția musculară și neurotransmisia, inclusiv mușchiul inimii), metabolismul și producerea de energie normală, echilibrul electrolitic, menținerea stării normale a oaselor și a dinților, și joacă un rol în diviziunea celulară. În concluzie, produsul este completat cu BioPerine, care este un extract de piper negru patentat.

 

jumbo gainer

 

Gainer JUMBO și beneficiile sale

  • gainer de calitate
  • sursă excelentă de proteine și carbohidrați
  • promovează creșterea în greutate
  • îmbogățit cu o doză suplimentară de BCAA-uri și glutamină
  • mai multe tipuri de creatină și complexe Hemo-NO
  • sprijină creșterea masei musculare și regenerarea

 

Ingrediente

Concentrat ultrafiltrat din zer de lapte (Emulgator: Lecitină din soia), dextroză, făină de ovăz (gluten), Palatinose™ (izomaltuloză), maltodextrine, fructoză, pudră de cacao cu continut scăzut de grăsime (10-12%), porumb ceros - glucide (porumb), monohidrat de creatină, aromă de ciocolată, L-glutamină, L-arginină, L-leucină, creatină microcristalină monohidrat, carbonat de magneziu, L-izoleucină, L-valină, alfa-cetoglutarat, calciu, clorhidrat de L-ornitină, creatină citrat, creatină fosfat, creatină piruvat, L-alanină, Bioperine® (Piper).

 

Mod de administrare

Dozați-l în funcție de greutatea corporală și luați 1-3 doze pe zi, de preferință imediat după antrenament. 1 doză este de aproximativ 4 linguri, adică 220 g și ar trebui amestecate în 400 ml de apă, lapte sau alte băuturi.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de ciocolată)1 doză (220 g)
Calorii808 kcal
Proteine50 g
Grăsimi6,9 g
 din care saturate1,6 g
Carbohidrați144 g
 din care zaharuri59 g
Sare0,26 g
Fibre1 g
Magneziu59 mg
Potasiu365 mg
"6-CARB" MATRIX149 g
Dextroză, Palatinose (isomaltuloza: carbohidrați cu indice glicemic scăzut), făină de ovăz, maltodextrină, fruktoză, amidon de porumb
JUMBO EXTRA INGREDIENT MARIX8803 mg
Proprietary CREA-BOMB multi-component creatine matrix5610 mg
Creatină monohidrat, MicronTech creatină monohidrat micronizată, creatină citrat, creatină fosfat, creatină piruvat
HEMO-NO MATRIX1056 mg
L-arginină BASE (880 mg), L-ornitină HCI (88 mg), alfa-ketoglutarat, calciu (88 mg)
JUMBO AMINO SELECT MATRIX957 mg
L-glutamină (946 mg), L-alanină (11 mg)
BCAA XPRESS 100% pure essential amino acid complex940 mg
L-leucină (500 mg), L-izoleucină (220 mg), L-valină (220 mg)
Support complex240 mg
Magnesium carbonate (235 mg), BioPerine (5 mg)
Recenzii clienți

Gainer Jumbo - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Gainer Jumbo - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Fără ambalaj din plastic
Nu
Grup de arome
ciocolată
Înălțime
29.00 cm
Lățime
21.00 cm
Lungime
21.00 cm
Greutate brută
3.12 kg
Cod HS
18069070
EAN
728633102624
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Formă
Pudră
Metoda de prelucrare a proteinelor
Concentrat
Sursă proteică
Zer
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Nu
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Gainer Jumbo - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul