Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fish Oil 100 tablete - Optimum Nutrition

Producător: Optimum Nutrition
Evaluarea:
80 %

Fish Oil este un ulei de pește în capsule, extras din pește de înaltă calitate, cum ar fi somon, sardine și macrou. Fiecare capsulă conține DHA și EPA, acizi grași omega-3, care contribuie la funcționarea normală a inimii și a creierului. Enteric Coated Fish Oil nu conține mercur și nu are gust de pește.

Enteric Coated Fish Oil - ulei de pește bogat în omega-3 acizi grași DHA si EPA pentru sănătatea generală și funcționarea normală a inimii și a creierului

Fish Oil sau uleiul de pește în capsule conține acizi grași, cu catenă lungă, acid docosahexaenoic (DHA) și acid eicosapentaenoic (EPA), care contribuie la funcționarea normală a inimii și a creierului. DHA si EPA sunt acizi grasi de omega-3 și au un rol important în multe procese metabolice. Pentru ca acizii grași esențiali EPA și DHA să aibă efecte pozitive asupra inimii, conform cercetărilor științifice, aportul zilnic trebuie să fie de 250 mg. Uleiul de pește, de la Optimum Nutrition, din fiecare capsulă, conține 300 mg de EPA și DHA. Enteric Coated Fish Oil nu conține mercur și este gastro-rezistent, ceea ce înseamnă că veți obține toate beneficiile uleiului de pește, fără gust de pește. Forma capsulei facilitează înghițirea cantității recomandate de acizi grași esențiali.

 

Fish Oil Optimum Nutrition ulei de pește

 

Fish Oil și avantajele sale

  • ulei de pește
  • au un conținut ridicat de omega-3 acizi grași EPA a DHA
  • se înghit cu ușurință
  • au un tratament special al învelișului pentru a elimina gustul de pește
  • nu conțin mercur

 

Ingrediente

Ulei de pește, elemente gastro-rezistente (capsule de gelatină, agenți de îngroșare: glicerol, alginat de sodiu, apă, glazură, agent antiaglomerant, acizi grași, emulgator, lecitină, regulator de aciditate: hidroxid de amoniu, stabilizatori: esteri poliglicerici ai acizilor grași), antioxidant (tocoferoli naturali).

 

Dozare

Luați o capsulă de trei ori pe zi.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționaleper 3 caps
Omega-3 acizi grași900 mg
   din care EPA540 mg
   din care DHA360 mg

 

Atenție

Destinat alimentației speciale. Nu este potrivit pentru copiii sub 12 ani. Nu lăsați la îndemâna copiilor! A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C, ferit de razele soarelui. A se feri de îngheț! Producătorul nu este responsabil pentru orice daune cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

Recenzii clienți

Fish Oil 100 tablete - Optimum Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Fish Oil 100 tablete - Optimum Nutrition
Rating-ul dvs
Categoria principală
Întrebările clienților

Fish Oil 100 tablete - Optimum Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul