Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Essentials Calcium-Magnesium - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
92 %

Essentials Calcium - Magnesium sunt minerale esențiale de calciu și magneziu în raport clasic de 2:1. Ele sunt esențiale pentru menținerea și întărirea sănătății oaselor și a dinților, pentru prevenirea crampelor musculare și de asemenea contribuie la funcționarea corectă a sistemului nervos. Mai mult de atât, acestea contribuie la acțiunea normală a enzimelor digestive, la sinteza corectă a proteinelor și funcționarea normală a metabolismului.

Stoc epuizat
Preț estimat 34,90 Lei

Essentials Calcium-Magnesium: minerale importante de calciu și magneziu în raport de 2:1, ce întăresc sănătatea oaselor și a dinților, și previn apariția crampelor musculare

Essentials Calcium - Magnesium sunt minerale importante de calciu și magneziu sub formă de capsule, în raportul popular de 2:1. Corpul nostru depozitează o cantitate mare de calciu și magneziu, a căror parte importantă (în cazul calciului) se găsește în oase, de unde, în caz de necesitate, se poate desprinde. Aportul zilnic de calciu si magneziu, printre alte funcții este necesar pentru a menține și consolida sănătatea oaselor și dinților, pentru prevenția crampelor musculare și contribuie la funcționarea corectă a sistemului nervos.


Essentials Calcium - Magnesium


Sportul regulat crește nevoia de aport de calciu și magneziu. În cazul în care sunt incorect administrate din aportul alimentar zilnic, sau dacă pentru orice alt motiv din cauza căruia nu este posibil pentru a se asigura aprovizionarea lor, este necesar să se administreze un supliment alimentar de calciu-magneziu. Calcium-Magnesium conține componente în raport ideal, asigură aprovizionarea optimă în corp dintr-o dată și în mai multe forme.

 

Essentials Calcium-Magnesium și beneficile sale

  • menține o stare normală a oaselor și dinților
  • susține activitatea sistemului nervos-transmiterea impulsurilor și contracția mușchilor, legate și de mușchiul inimii
  • contribuie la un metabolism normal
  • contribuie la sinteza corespunzătoare de proteine
  • contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive
  • contribuie la coagularea normala a sângelui

 

Ingrediente

Carbonat de calciu, gluconat de calciu, gluconat de magneziu, agent antiaglomerant - magneziu (săruri de magneziu ale acizilor grași, talc), stabilizator (polivinil alcool), agent umidificator (polietilen glicol), pulbere de șofran, colorant (dioxid de titan), agenți de aglomerare (îmbunătățit cu carboximetilceluloză de sodiu).

Tabletele au înveliș neted pentru o administrare mai ușoară.

 

Mod de administrare

Administrați 1 tabletă zilnic, cel mai bine cu alimente.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutrționale1 doză (1 tab)
Calciu500 mg
Magneziu250 mg
 
Destinat pentru o alimentație specială - potrivit pentru sportivi. Păstrați departe de copii! Nu sunt destinate copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. Păstrați la loc uscat și la întuneric, la 5-25 grade C. Odată deschis, utilizați în termen de 120 de zile. Dozare recomandată. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea incorectă și depozitarea produsului. În cazul unor probleme de sănătate, înainte de a lua produsul, consultați-vă medicul.
 
Avertisment de alergeni: Fabricat într-o instalație ce poate prelucra, de asemenea, ouă, nuci, susan, arahide, pește, crustacee și produse din grâu.
Recenzii clienți

Essentials Calcium-Magnesium - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Essentials Calcium-Magnesium - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Distribuitor
Scitec Nutrition s.r.o, A.Sipossa 9, 93601 Šahy, Slovakia
Fără ambalaj din plastic
Nu
Grup de arome
natural
Înălțime
13.00 cm
Lățime
6.50 cm
Lungime
6.50 cm
Greutate brută
0.27 kg
Cod HS
21069092
EAN
5999100018013
Fără îndulcitori artificiali
Da
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Formă
Tablete
Categoria principală
Întrebările clienților

Essentials Calcium-Magnesium - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul