Wolfberry Eritritol

Eritritol de la producător Wolfberry - este o categorie de produse ce conțin eritritol, care se numără printre îndulcitorii cunoscuți. Acesta se găsește în mod normal în natură, spre exemplu, în unele tipuri de fructe, cel mai adesea fiind produs prin fermentarea glucozei obținute din aceste surse vegetale. Acest lucru creează cristale albe minuscule ce arată asemănător zahărului tradițional (din sfeclă) și chiar ajung până la 70% din valoarea sa de dulceață. Însă asemănarea se termină aici.

Acest îndulcitor nu conține calorii și are un indice glicemic zero. Prin urmare, este ideal pentru momentul când decideți să slăbiți, să reduceți aportul caloric sau să limitați zahărul din alimentație. În cazul în care decideți să înlocuiți zahărul cu eritritol, veți contribui la menținerea mineralizării dinților și la susținerea sănătății dentare.

 Afișați mai multe

Cum se utilizează eritritolul?

Eritritolul este universal și se potrivește oriunde se poate adăuga, în mod normal, zahăr. Acesta este ideal pentru a vă îndulci cafeaua, ceaiul, mixul de băuturi și altele. Îl puteți folosi și atunci când gătiți delicatesele voastre sănătoase preferate. Acest lucru vă permite să vă îndulciți preparatele fără a le crește valoarea energetică.

Încercați să înlocuiți zahărul cu eritritol și reduceți aportul de zahăr și calorii.

Dacă doriți să aflați mai multe despre eritritol, citiți articolul nostru: Înlocuitori ai zahărului - Care îndulcitor este potrivit pentru voi?

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. Xucker (4)
 2. GymBeam (2)
 3. Wolfberry (1)
Gramaj (g)
 1. 350 g (1)
Culoare
 1. ivory (1)
Formă
 1. Pudră (1)
Amestec
 1. Pur (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. Vegan (1)
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Erythritol 350 g - Wolfberry
  Erythritol 350 g - Wolfberry
  100%
  100 % (5)
  24,90Lei

1 Produs