XBEAM Accesorii fitness

Accesorii fitness de la producător XBEAM reprezintă o categorie care oferă o gamă largă de accesorii pentru antrenament care vor fi utile pentru sportivi profesioniști și amatori, precum și pentru persoanele care se concentrează pe un stil de viață sănătos. În această categorie veți descoperi o serie de echipamente concepute special pentru antrenamentele la sală, cum ar fi centuri fitness, bandaje pentru antrenament, mănuși pentru fitness sau chingi clasice și chingi cu cârlige. În plus, veți descoperi articole practice precum husă pentru telefon și centură hydro, care pot fi folosite în timpul activităților precum alergare sau drumeții. Un shaker sau o sticlă sport pentru a asigura un aport corect de lichide, precum și un prosop pentru a șterge transpirația, sunt de asemenea echipamente esențiale în geanta pentru sală a fiecărui sportiv. În plus, categoria include produse utile precum mingii fitness, benzi elastice și saltele adaptate pentru activități precum yoga sau Pilates.  

 Afișați mai multe

Ce echipamente pentru fitness și antrenament puteți găsi în această categorie?

Dacă vă angajați în exerciții riguroase precum genuflexiuni, îndreptări și alte antrenamente solicitante la sală sau dacă participați la ridicări de greutăți, powerlifting sau crossfit, o centură fitness poate fi extrem de benefică. Ajută la întărirea centrului, oferind suport pentru efectuarea tehnicii corecte a unui exercițiu, minimizând în același timp riscul de accidentare. În cele din urmă, acest lucru vă permite să ridicați greutăți mai mari. În plus, chingile sunt un alt accesoriu valoros care vă poate ajuta în timpul acestor eforturi. Prin fixarea lor în jurul încheieturilor și în jurul barei, puteți reduce presiunea asupra antebrațelor, în special în timp ce efectuați îndreptări. Aceste chingi măresc forța prizei, permițându-vă să ridicați greutăți mai mari având o stabilitate mai bună.

 

Pe lângă echipamentele fitness menționate mai sus, mănușile pentru fitness se recomandă pentru protejarea mâinilor împotriva bătăturilor și abraziunilor atunci când folosiți aparatele pentru exerciții, barele sau ganterele. Totuși, dacă preferați experiența tactilă a contactului direct cu greutățile, creta poate fi alegerea ideală. Creta absoarbe eficient transpirația, prevenind alunecare barei sau greutăților din mână. Mai mult, pentru suport suplimentar în timpul antrenamentului de forță, aveți în vedere folosirea bandajelor pentru cot, genunchi sau încheietură. Aceste bandaje sunt utile pentru stabilizarea și fixarea încheieturilor, permițând antrenamente mai sigure și mai eficiente. 

 

În această categorie puteți găsi și diferite echipamente care vă pot îmbunătăți sesiunile yoga, Pilates sau de recuperare. Saltelele pentru exerciții sunt esențiale, oferind o suprafață confortabilă și propice pentru executarea asanelor yoga sau angajarea în exerciții stretching. În plus, și articolele precum role de masaj, Pad pentru relaxare și masaj al spatelui sau o minge fitness pot fi benefice pentru aceste activități. 

 

Este esențial să nu uitați să vă mențineți hidratați pe parcursul zilei, în special în timpul activităților preferate. Fie că vă antrenați acasă sau la sală, shakerele vor fi cu siguranță utile. Vă vor permite să preparați cu ușurință aminoacizi BCAA sau creatină, precum și shake-uri proteice post-antrenament. În acest caz, sticlele sport sunt o alegere excelentă pentru activități în aer liber precum drumeții, ciclism, alergare sau altele. Aveți în vedere sticlele termos moderne Stellar Bottle sau Eco Bamboo pentru a avea grijă de aportul de lichide pe parcursul zilei. Când vine vorba de prepararea alimentelor, caserolele pentru alimente sunt alegerea evidentă, în timp ce organizatoarele pentru medicamente practice sau cupele de măsurare fac mai ușoară gestionarea suplimentelor alimentare. 

 

Atunci când vă angajați în activități sportive, este la fel de important să nu uitați să vă luați un prosop. La sală, prosopul are mai multe scopuri. Nu doar vă ajută să ștergeți transpirația, ci acționează și ca barieră igienizantă atunci când folosiți aparatele pentru exerciții sau saltelele yoga. Mai mult, este util după un duș, permițându-vă să vă uscați eficient. 

 

Răsfățați-vă cu echipamente fitness și pentru antrenament eficiente din această categorie și accelerați procesul de atingere a obiectivelor unui stil de viață sănătos. Dacă vreți să aflați mai multe despre echipamentele fitness și pentru antrenament, nu ar trebui să ratați articolul nostru: Accesorii pe care trebuie să le aveți în sala de sport de acasă.

 Afișați mai puțin

2 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (195)
 2. BeastPink (38)
 3. SmartShake (25)
 4. CHIBA (20)
 5. MADMAX (16)
 6. Climaqx (15)
 7. Spokey (10)
 8. RDX Sports (8)
 9. YAKIMASPORT (7)
 10. STRIX (6)
 11. GAIAM (5)
 12. GymBeam Clothing (5)
 13. C.P. Sports (5)
 14. JNX (3)
 15. Under Armour (2)
 16. PVL (2)
 17. XBEAM (2)
 18. Cellucor (2)
 19. VanaVita (2)
 20. Science in Sport (1)
 21. VENUM (1)
 22. XTEND (1)
 23. ProSupps (1)
 24. MuscleTech (1)
 25. BSN (1)
 26. G Fuel (1)
Culoare
 1. shadow (2)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
 1. Shaker din oțel HoloShake 739 ml - XBEAM
  Shaker din oțel HoloShake 739 ml - XBEAM
  90%
  90 % (26)
  43,90Lei
 2. HoloShake_Shaker_500ml_XBEAM
  Shaker HoloShake 500ml - XBEAM
  80%
  80 % (5)
  19,90Lei

2 Produse