Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ECA 90 caps - VemoHerb

Producător: VemoHerb

ECA este un stimulent natural cu efect termogen și un raport ideal de cafeină, sinefrină și salicină (20:1:1). Combinația celor 3 substanțe asigură organismului energia necesară pentru un antrenament intens, îmbunătățește performanța și contribuie la arderea grăsimilor.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 85,90 Lei

ECA este un stimulent termogen foarte puternic, care îmbunătățește performanța și contribuie la arderea grăsimilor

ECA conține o combinație inedită de stimulente cu efect termogen, are un raport stoechiometric ideal de 20:1:1 (cafeină:sinefrină:salicină) care a fost testat de către sportivii și atleții de performanță. Această combinație de ingrediente active este considerată a fi una dintre cele mai eficiente pentru creșterea masei musculare și arderea vizibilă a grăsimilor.

 

ECA conține 200 mg cafeină anhidră pură, 10 mg sinefrină și 9 mg salicilină. Acest supliment reprezintă o alternativă naturală și mult mai eficientă în comparație cu produsul tradițional care are o combinație problematică (efedrină, cofeină și aspirină).

 

Eca VermoHerb este un stimulent termogen foarte puternic, care îmbunătățește performanța

 

Cafeina, sinefrina și salicina sunt substanțe care asigură termogeneza, purifică masa musculară și asigură arderea grăsimilor în mod semnificativ. Cafeina este un stimulent excelent al sistemului nervos central, crește nivelul de energie și stimulează capacitățile corpului pentru un antrenament intens. Sinefrina este caracterizată prin capacitatea sa de a accelera metabolismul și astfel accelerează arderea grăsimilor în exces, ajută la scăderea în greutate și crește energia organismului. Salicina îmbunătățește fluxul sanguin în organism inclusiv la nivelul creierului, îmbunătățește sănătatea în general și crește energia.

 

ECA și beneficiile sale

  • Stimulent de pre-antrenament puternic și cu efect termogen
  • Are un raport ideal de cafeină, sinefrină și salicină
  • Îmbunătățește performanța
  • Ajută la arderea grăsimilor
  • Stimulează capacitatea organismului pentru un antrenament intens

 

Ingrediente

Cafeină anhidră (caffeine anhydrous), Salix Alba Extrakt - standardizat la 9 mg salicină, Citrus aurantium extract - standardizat la 10 mg sinefrină, agent de îngroșare (maltodextrină), agenți anti-aglomeranți (fosfat de calciu, stearat de magneziu), înveliș capsulă, (hidroxipropilmetil celuloză)

 

Mod de administrare

Luați o capsulă pe zi, cu 20-30 de minute înainte de antrenament și consumați o cantitate suficientă de apă.

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (caps)
Cafeină anhidră200 mg
Extract de portocală amară (citrus aurantium)35 mg
 din care sinefrină10 mg
Extract din scoarță de salcie albă (salix aliba) 60 mg
 din care salicină9 mg

Atenție

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi sub 25°C. Nu consumați dacă sunteți alergic la cafeină. Dacă urmați un tratament medicamentos, nu utilizați produsul înainte de a vă consulta cu medicul dumneavoastră! Dacă suferiți de boli cardiovasculare sau de hipertensiune arterială, consultați-vă medicul. Conține cafeină (200 mg / 1 capsulă). A nu se administra copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Recenzii clienți

ECA 90 caps - VemoHerb

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:ECA 90 caps - VemoHerb
Rating-ul dvs
Greutate brută
0.85 kg
EAN
11111111111
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

ECA 90 caps - VemoHerb

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul