Dextrose Xtra 1000 g - ActivLab

Evaluarea:
100 % of 100
100% (1)
Producător: ActivLab

Dextrose Xtra este dextroză, monozaharidă cu un indice glicemic ridicat şi, datorită acestui fapt, se absoarbe repede în circuitul sanguin şi aşa stimulează reacţiile la insulină. Are proprietăţi anabolice perfecte, favorizează reînnoirea fibrelor musculare şi îmbunătăţeşte echilibrul energetic al corpului.

Indisponibil pe termen lung

Dextrose Xtra este o dextroză pentru suplimentarea rapidă a glicogenului muscular

Dextrose Xtra este dextroză monozaharidă, care e cu aproximativ 30% mai puţin dulce decât zahărul brun curat sau rafinat. Acest supliment nutritiv este fabricat din porumb, care este natural, eficient şi de o utilizare benefică în corpul uman. Structura fină şi gradul mediu de îndulcire ale dextrozei contribuie la un supliment nutritiv cu o gamă largă de aplicații. Oferă un efect semnificativ sportivilor, ca şi zahărul simplu, este foarte bine tolerată şi poate fi consumată înainte, pe parcurs şi după antrenamente intense

 

Din punct de vedere a performanţei, dextroza ajută la garantarea faptului că muşchii lucraţi din greu nu sunt lipsiţi de proteine şi substanţe nutritive ce au nevoie de reînnoire şi refacere.  Are un indice glicemic ridicat (GI), ceea ce îi oferă posibilitatea de a intra foarte repede în circuitul sanguin. Datorită acestui fapt, stimulează secreţia de insulină puternică şi imediată. Insulina este un hormon natural, cu proprietăți anabolice puternice care ajută furnizarea substanţelor nutritive în celulele fibrelor musculare scheletice, ca și creatina monohidrat, beta-alanina, L-arginina, L-carnitina și mulți alți aminoacizi. 

 Dextrose Xtra

 

Dextroza poate fi considerată ca un sistem de transportare ce se utilizează petru maximalizarea efectului de creatină şi altor aminoacizi sau o unitate individuală de carbohidraţi. Formula ei este bazată pe o dextroză farmaceutică pură, taurină micronizată şi îmbogăţită cu o cantitate semnificativă de magneziu. Dextroza farmeceutică pură contribuie la suplimentarea rapidă a glicogenului muscular şi în acelaşi timp stimulează producerea insulinei anabolice. Nivelul înalt al acestui hormon ajută la transportarea şi distribuirea creatinei în celule. Utilizarea dextrozei în combinaţie cu creatina duce la creşterea efectelor dextrozei şi creşte concentraţia creatinei în sânge. 

 

Dextrose Xtra şi beneficiile sale:

  • îmbunătăţeşte echilibrul energetic al corpului
  • este un transportator perfect al creatinei
  • influenţează eficienţa şi tratamentul forţei
  • oferă o energie de 100%

 

Ingredinte

Glucoză, regulator de aciditate (acid Citrix), arome, coloranţi (E104 (aromă de lămâie şi portocale), E110 (aromă de portocale şi grapefruit)).

 

Dozare

Dizolvaţi 30 g (1 lingură) în 200 ml de apă. Administraţi de 2x zilnic, ideal înainte şi după activitatea fizică. 

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (30 g)
Calorii 37,5 kcal
Calorii din grăsimi 0 kcal
Total grăsimi 0 g
Grăsimi saturate 0 g
Grăsimi nesaturate 0 g
Colesterol 0 mg
Sodiu 0 mg
Total glucide 10 g
Fibre 0 g
Zaharuri 4 g
Proteine 0 g

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Dextrose Xtra 1000 g - ActivLab
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Dextrose Xtra 1000 g - ActivLab
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul